Spar 10 %
DKK 1.112,63
DKK 1.236,25

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

En luksus pude med uld fyld til dig der går efter det bedste til dig og dit barn.

Puden har fyld af 100% økologisk merino uld. Ulden er perfekt til at skabe en meget blød, luftig fibre, som isolerer godt, men samtidig giver huden lov til at ånde. Der bruges kun uld hvor fibrene er over 8 cm lange, da det sikrer endnu mere luft og åndbarhed samt et meget blødere og mere medgørligt produkt.

Denne pude har en fyldvægt på 750 g pr. kvm, hvilket er Cocoon Companys basis pude som vil passe til de fleste. 

Uld er kendt for sine gode temperatur regulerende egenskaber, da uld er en hul fibre med massere af luft, som skaber en termoregulerende effekt. Desuden har uld den fantastiske evne at den kan tage hensyn til fugtigheden både på ydersiden og indersiden af materialet (i dette tilfælde puden), og det sikrer at fugten altid kan passere igennem uldfibrene. Det gør at ulden har en fantastisk evne til at transportere fugt væk fra kroppen, og derfor vil både krop og uld være tørt hele natten.

Vask af ulddyner og uldpuder

Generelt er det bedst at vaske uld så lidt som muligt - og det gælder også din nye ulddyne eller uldpude. Hvis der er et lille uheld så nøjes med at skylle med let varm vand og lad det liggetørre.

Men det kan jo ske med store uheld - specielt når man har børn. Opkast, tis osv. - vi har vist alle prøvet det på dynen eller puden - også skal den selvfølgelig i vaskemaskinen. Det skal du gøre på et uld skåne program og max 800 omdrejninger - husk at bruge en lanolinholdig uldsæbe. Det vil være optimalt at bruge vaskemiddel til uld og silke og også en lanolin skyllemiddel - sp sikrer du at lanolinen omkring uldfiberen bibeholdes og dermed også uldens gode egenskaber. Du må ikke putte produktet i tørretumbleren - det skal liggetørre - gerne i et varmt rum, så tørring sker hurtigt. Hvis du synes at din uld dyne eller uld pude har mistet sine egenskaber, kan du også altid genoprette lanolin indholdet med en lanolin skyllemiddel.

Find økologisk vaskemiddel her

Find økologisk lanolin skyllemiddel her