Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 783,00
DKK 870,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Selv om du skulle være en af dem, der ikke kan bære uld direkte på kroppen, så kan du alligevel få det fulde udbytte af alle uldens fordele med en uldpude til voksne. Cocoon Company har lavet de lækreste, bløde puder med uldfyld.

Når du lægger hovedet på puden om aftenen, skal du gerne falde i søvn og få en skøn nats hvile. Det kræver ofte, at du har både en god dyne, men måske især også en god pude, der sørger for at give støtte, men også at du ikke bliver for varm eller kold.

Optimer din hvile med en uldpude til voksne

Der er ingen tvivl om, at tanken om at sove på en økologisk pude tiltaler rigtig mange. Både det bløde betræk og det lækre uldfyld er 100 % økologisk i denne pude. Det betyder, at du kan lægge hovedet på puden uden at skulle bekymre dig om kedelig kemi.

Ulden er både temperaturregulerende og fugtabsorberende, hvilket også er med til helt fysisk at give dig de helt optimale forudsætninger for en god nattesøvn.

Pas godt på dine Cocoon Company produkter

Vi fører en lang række skønne og økologiske produkter fra Cocoon Company. Ikke kun i uld, men også både dyner, puder og madrasser med kapokfyld, der ligeledes er 100 % økologiske og bæredygtige.

Fælles for både uld og kapok er, at du ikke behøver at vaske det med mindre det bliver beskidt – du kan nøjes med at lufte det igennem og ellers bruge det, som du ønsker.

Skulle der ske et uheld, der gør en vask nødvendig, så kan du vaske produkterne i vaskemaskinen på et uldprogram og bruge et vaskemiddel med lanolin til dine uldprodukter.

Vi har altid hurtig levering, så bestil i dag, og nyd din nye pude inden for ganske kort tid!