Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 1.279,20
DKK 1.599,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Når man siger ulddyne er der mange, der får det varmt bare ved tanken, men faktisk er effekten nærmest det omvendte. De hule uldfibre virker nemlig tempererende og leder fugten væk fra kroppen, så junior kan sove trygt natten igennem.

Søvnen er der, hvor både voksne og børn bearbejder dagens indtryk, og de nye ting, vi lærer, sætter sig fast. Derfor er det så vigtigt med en god og sammenhængende nattesøvn for at blive klar til en ny dag. Med en ulddyne fra Cocoon Company giver du dit barn de bedste forudsætninger for at sove godt og behageligt.

Hold varmen med en ulddyne til junior

Dynen fra Cocoon Company findes i tre forskellige tykkelser. Så har du mulighed for at vælge den, der passer bedst til dine behov?

  • 300 g – den tynde og lette sommerdyne
  • 500 g – den perfekte helårsdyne, der holder dig varm om vinteren og lader din krop ånde om sommeren
  • 700 g – den tykke og luksuriøse vinterdyne til dig, der fryser om natten og gerne vil putte dig under en lækker, vamset dyne, når det er koldt.

Ved at vælge den dyne der passer bedst til dig, kan du få den optimale glæde ud af alle uldens egenskaber hele året rundt.

Økologisk og behagelig

Fyldet i denne model er 100 % økologisk merinould, der er den højeste og blødeste kvalitet af uld, samtidig med at den er fugtabsorberende og åndbar. Du kan altså roligt putte junior under den tykkeste dyne og være sikker på, at han eller hun ikke bliver hverken kold eller fugtig i løbet af natten.

Vil du gerne være sikker på, at dit barn sover i det bedst mulige miljø, kan du vælge at supplere din ulddyne med en kapok rullemadras og kapok pude. Kapokken er antibakteriel og allergivenlig.

Se det store udvalg her på liams.dk, og husk, at vi altid tilbyder 30 dages fuld returret. Bestil din nye dyne til junior, og oplev de store fordele ved en ulddyne!