OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 1.499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 150 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Med en Cocoon Company kapok-madras til juniorseng 70x150 får din søn eller datter et fantastisk liggeunderlag med kapokfyld og masser af gode egenskaber. Ud over at være en dejligt komfortabel kvalitetsmadras, er den både økologisk, modstandsdygtig over for bakterier og husstøvmider og temperaturregulerende. Du få altså virkeligt meget for dine penge.

Kapok kaldes også silkebomuld. Det skyldes, at kapokfibre er fine og silkebløde og seks gange lettere end bomuld. Det gør madrassen let og luftig, men også isolerende og ventilerende. Det er med til at give dit barn de bedste betingelser for at sove godt – og det er naturligvis supervigtigt.

Lad dit barn sove sundt og godt

Ingen kan undvære god nattesøvn. Og slet ikke børn. Den er ganske enkelt forudsætningen for, at de fungerer optimalt. Deres trivsel og udvikling – både mentalt og fysisk – afhænger i høj grad af, at både kroppen og hjernen få tid til at restituere sig under søvn.

Skal dit barn flytte fra tremmesengen og over i en splinterny juniorseng, så er en lækker madras uundværlig. Når du vælger denne økologiske og bæredygtige Cocoon Company madras, får du et produkt, som er fyldt med gode kvaliteter. Det skyldes i høj grad det helt unikke kapokfyld, som er gået hen og blevet fantastisk populært. Og det er absolut ikke uden grund.

Naturlig kapok – naturlig komfort og velvære

Kapok er en naturfiber, som passer perfekt som fyld i f.eks. madrasser, rullemadrasser og topmadrasser. Det skyldes, at den bl.a. er temperaturregulerende, isolerende og ventilerende, fugttransporterende og antibakteriel. Glem alt om svampesporer og husstøvmider – de trives ikke i kapok.

Det er netop på grund af kapoks antibakterielle egenskaber, at madrassen kun skal vaskes ved uheld med urin, opkast etc. Det sker som pletvask med vand og f.eks. Ulrich Natürlich flydende vaskemiddel. Herefter lægges den til tørring. Sørg for, at den er 100 % tør, inden dit barn igen tager den i brug.

Bestiller du den her i shoppen, har du 30 dages returret.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 16-07-2019

3 stjerner ud af 5

Vi synes madrassen er lidt for hård, så vi har valgt at sætte den til salg igen på Den Blå Avis.