Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 452,00
DKK 565,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

En god søvn er alfa og omega for energi og velvære i de vågne timer. Det kan denne Cocoon voksen pude være med til at sørge for. Den har en perfekt størrelse og en perfekt tykkelse – hverken for tyk eller for tynd. Puden er nem at vedligeholde, og kan bruges hele året rundt.

Er du også typen, der vender din hovedpude flere gange i løbet af en nat for at få den ”kolde” side? Det behøver du ikke med en hovedpude som denne. Den indeholder kapok fra Cocoon company.

Kapokken er et naturmateriale, der indeholder meget luft, hvilket gør det godt til at reflektere varmen, uden at du kommer til at svede. Det sikrer en hel nats søvn uden vågne stunder på grund af varmen – og det gælder både sommer og vinter.

Allergivenlig hovedpude

Fyldet er endvidere allergivenligt. For det første fordi det er økologisk og dermed ikke indeholder kemiske produkter, men også fordi at bakterier og støvmider ikke kan leve i kapok.

Det ydre materiale er naturligvis også 100 % økologisk. Det er bomuld.

Disse faktorer betyder også, at du ikke behøver vaske din pude, før du tager den i brug, som ellers anbefales med nye produkter. Ingen kemi og ingen dårlig lugt.

Vedligeholdelse af puden

Selvom du beskytter din pude med et pudebetræk i hverdagen, kan det godt blive nødvendigt at vaske din hovedpude over tid, hvis du f.eks. bruger diverse hud- og/eller hårprodukter, eller hvis du spilder på den.

Puden her kan vaskes i vaskemaskinen ved maks. 60° med et enzymfrit vaskemiddel. Centrifugér ved høj hastighed, og tør den efterfølgende i tørretumbleren. Brug ikke tennisbolde, som man ellers tit foreslår til naturfibre.

Lad puden dampe af, tjek om puden er tør, og om den har dannet klumper. Træk klumperne fra hinanden, og kom puden tilbage i tørretumbleren, til den er tør, luftig og blød.

Du kan også komme puden i tørretumbleren f.eks. hver 2. måned – uden forudgående vask – for at holde den luftig og blød. Giv den en tur ca. hver 2. måned i ca. 30-40 minutter – også her uden brug af tennisbolde.