OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 250,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Her finder du en pude i topklasse, som både er 100 % naturlig og økologisk. Puden er dér hvor barnets hoved ligger, når det sover, og den kræver naturligvis derfor at være i særklasse, så barnet ikke udvikler ubehagelige allergier.

Hvis du gerne vil sikre et optimalt sovemiljø for dit barn, er du på rette vej med denne lækre junior-pude fra det danske mærke Cocoon Company. Ved at vælge denne pude undgår du en pude fyldt med kemi, og du optimerer samtidig miljøet under søvnen til at være allergivenligt. Det er en fantastisk måde at forebygge allergi hos dit barn på, og samtidig giver du dit barn en skøn søvn.

Kapokkens mange egenskaber

Med en pude med kapokfyld får du en hel masse fordele, da kapokken besidder mange unikke egenskaber.

Kapok er naturfibre, som kommer fra det høje kapoktræ, der vokser i de tropiske regnskove. Naturfibrene vokser inde i små kapsler, og det er disse man høster for at få kapok. Det kræver derfor ikke, at træet bliver fældet, for at udvinde kapokken.

Fibrene er enormt bløde, og så kan de ikke suge vand. Med en kapokpude vil dit barn derfor altid have et tørt underlag.

Kapokken besidder derudover den egenskab, at hverken bakterier eller husstøvmider kan leve i den. Og så er kapok et utroligt let materiale, som gør puden enormt behagelig at ligge på. Skulle den gå hen at blive beskidt, kan den vaskes ved 60° C, og for at vedligeholde dens blødhed bør den af og til luftes eller tørretumbles.

Økologisk junior-pude

Når du vælger produkter fra Cocoon Company, fravælger du samtidig kemi. Mærket har fokus på økologi, bæredygtighed og socialt ansvar, og du passer derfor ikke bare på dit barn, når du køber denne pude – du passer også på vores verden.

Fyldet består som tidligere nævnt af 100 % økologisk kapok, og det ydre består af 100 % økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. For at få denne certificering, skal man som virksomhed leve op til en hel masse krav, hvilket sikrer dig som forbruger den bedste kvalitet.

Køb din kapok junior-pude og andre kapokprodukter hos Liams.dk og få 30 dages returret.