Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 535,20
DKK 669,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne lækre juniordyne fra mærket Cocoon optimerer dit barns sovemiljø og skaber gode rammer for en god nats søvn. Dynen er fyldt med økologisk kapok, så dit barn undgår bakterier og husstøvmider.

⅓ af livet tilbringer vi med at sove, og der er derfor ingen dårlige undskyldninger for ikke at prioritere sovemiljøet utroligt højt. Det gælder også, når det kommer til børn, som har brug for trygge og behagelige rammer at sove i.

Økologisk kapok

Denne juniordyne er som tidligere nævnt fyldt med økologisk kapok. Kapok er naturfibre af frøhår, som kommer fra kapoktræet. Disse fibre er de letteste naturfibre i verden, og deres fantastiske silkeagtige struktur har gjort, at kapoktræet også bliver kaldt for ‘Silkebomuldstræet’.

Kapok giver ikke bare dynen en let og blød konsistens, som gør den rar at have over sig, naturfibrene kan også regulere sig efter temperaturen, hvilket gør dynen velegnet til brug hele året rundt. Denne funktion er unik, og gør, at dynen hjælper barnet af med sved, hvis det er meget varmt, og omvendt sørger for at holde på varmen, hvis det er koldt.

Juniordyne uden støvmider

Rigtig mange danskere lider af husstøvmideallergi, hvilket kan være til stor gene i hverdagen. At bruge denne juniordyne fra Cocoon kan både være forebyggende mod allergi, men også hjælpe, hvis dit barn lider af allergi. I denne dyne kan husstøvmider og væggelus nemlig ikke leve. Derudover er juniordynen økologisk, og du sikrer derfor dit barn fra en kemifri nattesøvn.

Sådan vedligeholder du kapokdynen

Som du nok ved anbefales det altid, at nyt tøj m.m. vaskes inden brug. Men denne kapokdyne er 100 % naturlig og økologisk, hvilket gør, at dit barn kan sove med den med det samme.

Den måde juniordynen vedligeholdes bedst på, er at tørretumble den engang i mellem (ca. hver anden måned) i 30-40 minutter. Dynen kan desuden godt holde til at blive vasket, hvis der opstår behov for dette. I det tilfælde bør den få maks. 60 grader med et enzymfrit vaskemiddel.

Køb denne kapok juniordyne i dag, og giv dit barn de bedste muligheder for en god nattesøvn.