Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 110,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Er du på udkig efter en flad babypude til dit barn, og skal den være økologisk og allergivenlig? Hvis du foretrækker en naturlig løsning, som er både behagelig og hygiejnisk, så er en Cocoon babypude det helt rigtige.

Tryghed og komfort

Som forælder ønsker du naturligvis at gøre dit barns sovemiljø så optimalt som muligt.

Hos danske Cocoon Company produceres der udelukkende økologiske, bæredygtige og allergivenlige sengeprodukter, hvor fokus er på kvalitet, funktionalitet og komfort.

En babypude herfra, er derfor et oplagt valg.

Der er flere gode grunde til at vælge en flad babypude til dit barn.

  • Dit barns hoved er særdeles skrøbeligt. Der skal ganske lidt tryk til at ændre på dets naturligt runde hovedform, så baghovedet bliver fladt, eller kraniet bliver skævt.
  • En pude, der er så blød, at den omslutter den lilles hoved, kan være med til at gøre temperaturen alt for høj, og der er således risiko for overophedning.
  • Hvis puden er for tyk, risikerer du, at den lille på et tidspunkt får vendt eller drejet sig på en måde, hvor hovedet ”sidder fast” i puden.

Det naturlige valg

Cocoon babypude er økologisk fra inderst til yderst.

Betrækket er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld, og det økologiske går igen i den kapok, som udgør fyldet i puden.

Kapok er naturfibre, der bliver høstet på kapoktræet, der vokser i tropiske regnskove i Sydamerika, Afrika og Asien.

I fibrene er der et antibakterielt bitterstof, som bakterier, husstøvmider og svampesporer ikke kan leve i. En pude med kapok reducerer således risikoen for, at dit barn bliver udsat for allergener og et uhygiejnisk miljø.

Herudover har kapok mange andre gode egenskaber:

  • Den er ventilerende og isolerende.
  • Den er temperaturregulerende.
  • Den er åndbar og svedtransporterende.

Husk, at du altid har 30 dages returret på de varer, som du bestiller her hos LIAM & OS. Vi giver dig endvidere mulighed for at dele din regning op i flere rater med Viabill.