Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 551,20
DKK 689,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Når du skal finde en ny yoga måtte, er tykkelse, længde, bredde og materiale vigtigt at have for øje, hvadenten du skal ud i krævende stillinger eller bare kunne ligge behageligt, for at få mest muligt ud af dine øvelser. 

En af fordelene ved at have sin egen yogamåtte, er blandt andet hygiejnen i det. Du kan selvfølgelig altid låne en måtte i dit lokale fitness- eller yogacenter, men tænk på alt det sved og snavs, der hænger fast i overfladen, fra alle de andre som har brugt måtten før dig. 

En klassisk yoga måtte varierer ofte i både udseende og materiale, men fælles for disse træningsredskaber er ofte tykkelsen. En yoga måtte er nemlig ofte tyndere end en træningsmåtte. En standrad yoga måtte måler omkring 4 mm i tykkelsen, mens en træningsmåtte måler ca 1 cm.  

Forskellen på de to underlag kan bl.a. skyldes, at det kan være sværere at holde balancen i yoga, hvis måtten er for tyk. Omvendt er den klassiske træningsmåtte tykkere, da den skal give mere støtte og fungere som et behageligt underlag, til øvelserne på ryggen med eller uden belastning.  

Hvorfor lige netop en Yoga måtte fra Cocoon Company? 

Cocoon Company formår at kombinere begge egenskaber, med deres eksklusive, håndvævede yoga måtte af 100% bomuld. Underlaget er en smule tykkere end en normal yoga måtte og måler 66x93 cm. i bredden og længden. 

Måtten har et indbydende design med fine detaljer af afrundede sygninger og lækre materialer. Den er perfekt til balance øverlserne i yoga, samtidig med, at den giver optimal støtte ved træningsøvelserne på ryggen - både med og uden belastning. 

Cocoon Company prioriterer kvalitet og komfort som det vigtigste, i alt hvad de laver. Det kommer til udtryk i yoga måtten her, såvel som i deres øvrige dyner, puder, madrasser lagner osv. Se hele deres udvalg lige her

 

Materiale: Kraftig håndvævet 100% bomuld

Mål: 66x193 cm