Spar 10 %
DKK 2.428,20
DKK 2.698,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Få glæde af alle uldens egenskaber året rundt med en ulddyne til voksne i ekstra længde. De lange bløde fibre er perfekt egnede til at holde dig varm og tilpas i alle årstider.

Uld kan meget mere end at holde os varme om vinteren, selv om det nok er sådan, de fleste af os kender det. Med den lækre dyne fra Cocoon Company kan du opleve de mange fordele, der er ved at bruge ulden i sovemiljøet – hele året.

Sov godt med en ulddyne til voksne

En god nattesøvn er alfa og omega for mennesker i alle aldre, og derfor er det også så vigtigt, at vi sørger for at skabe de bedste omstændigheder for os selv i soveværelset.

I dag findes der en lang række forskellige dyner og puder, der former sig efter kroppen og sørger for, at du ikke sveder eller fryser. Men faktisk behøver vi ikke at kigge længere end i naturen for at finde nøjagtig de samme egenskaber.

Med en ulddyne får du nemlig både den temperaturregulerende og den fugtabsorberende evne i en let, økologisk indpakning.

De fibre, der bruges i denne dyne, er lange fibre på mere end 8 cm, hvilket gør dem i stand til at lade kroppen ånde samtidig med at de er utroligt lette og behagelige at ligge under.

Find den rigtige tykkelse

Når du vælger en ulddyne fra Cocoon Company, kan du vælge mellem tre tykkelser. Det giver dig mulighed for at vælge en dyne til dine behov, mens du får det fulde udbytte af uldens egenskaber i alle tre modeller.

  • 300 g – den lette model, der er Cocoon Companys bud på en sommerdyne
  • 500 g – den almindelige model, der er firmaets bud på en helårsdyne.
  • 700 g – den tykke model, der er den mest luksuriøse dyne, der kan holde dig varm på selv de koldeste nætter.

Vi anbefaler, at du vasker din ulddyne i et økologisk uld vaskemiddel for at bevare uldens egenskaber. Vil du vide mere, står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig til at vælge den helt rigtige dyne.

Bestil din nye ulddyne i dag!