Spar 10 %
DKK 2.518,20
DKK 2.798,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Trænger den gamle dyne til en udskiftning, så bør du overveje en Cocoon Company ulddyne til voksne. Den lette og bløde dyne kan være med til at give din en god og behagelig nattesøvn hele året rundt.

Mange kommer til at tænke på en varm og tung dyne, når der snakkes om ulddyner. Men med denne lækre, økologiske ulddyne fra Cocoon Company får du det komplet modsatte. En let dyne, der lader din krop ånde, og som virker temperaturregulerende hele året.

Hvorfor skal du vælge en ulddyne til voksne?

Hvad enten det er til dig selv eller til junior, der er blevet stor nok til en voksendyne, så er en variant med uldfyld et lækkert og luksuriøst valg.

De fine fibre af 100 % økologisk merinould er både isolerende og fugtabsorberende, så kropsvarmen og fugten altid kan passere ud gennem dynen, og du slipper for at føle dig fugtig og dermed for at komme til at fryse.

Vælg den rigtige Cocoon Company ulddyne

Dynen kommer i tre tykkelser, så du let kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Alt efter om du sveder meget eller fryser meget, kan du altså købe den tykkelse, der passer til dig.

  • 300 g – den lette sommerdyne
  • 500 g – den almindelige helårsdyne
  • 700 g – den tykke og luksuriøse vinterdyne

Dynen må endelig ikke vaskes for ofte. I mange tilfælde kan du nøjes med at hænge den ud til luftning.

Skulle uheldet være ude kan dynen komme en tur i vaskemaskinen på uldprogram. For at passe bedst muligt på din nye dyne anbefaler vi, at du bruger et vaskemiddel med lanolin og derefter lader dynen liggetørre på et rent, varmt gulv.

Gode produkter skaber god søvn

Her på liams.dk finder du rigtig mange lækre og sunde produkter til hele familien. Vi fører blandt andet en bred vifte af Cocoon Companys skønne dyner og puder med kapok, der giver et sundt og behageligt sovemiljø.

Vi tilbyder alle vores kunder hurtig levering og muligheden for at dele regningen op med ViaBill. Kig dig om på shoppen og bestil dine Cocoon Company-produkter i dag!