Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 3.598,40
DKK 4.498,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Forkæl dig og din partner med denne eksklusive dobbeltdyne i stor størrelse fra Cocoon Company, hvor der ikke bliver behov for at kæmpe om dynen, og som I kan sove under hele året rundt. Bestil dobbeltdynen med det samme, og få den hurtigt og gratis leveret.

Dobbeltdynen måler 240 x 220 cm, og der er derfor rigeligt med plads til både dig og din partner under den, så I kan ligge tæt, men ikke behøver at klistre op ad hinanden hele natten.

Dobbeltdynen er fyldt med lækker, økologisk merinould, som er temperaturregulerende og meget let, hvorfor dynen kan bruges hele året rundt.

Dynen er allergivenlig, og hvis du vasker den med et økologisk uldvaskemiddel med lanolin, bevarer du dynens egenskaber. Både de økologiske og selvrensende.

Dynens vægt er på 700 g fyld pr. kvadratmeter - den findes også i 500 g og 300 g.

300 gram er god til sommer/dig som ikke vil have en varm dyne. 500 gram er god til de fleste hele året rundt, og 700 grams dynen er til dig der vil have en ekstra tyk dyne og fryser om natten.

Uldfiberens mange egenskaber

Ud over at være temperaturregulerende har den fine uldfiber også mange andre egenskaber, der gør den velegnet som fyld i en dobbeltdyne som denne - den er temperaturregulerende og giver et skønt, naturligt sundt sovemiljø.

Uld er også åndbar, så sved og fugt kan passere gennem dynen om natten, og I derfor slipper for at blive fugtige og forbliver helt tørre, selvom I sover tæt sammen.

Udvendigt er der et betræk af silkeblød, GOTS-certificeret bomuld, som sikrer en behagelig overflade på dynen. Med denne dobbeltdyne får du altså et 100 % økologisk produkt, som er ren forkælelse for dig og din partner.

Bestil dobbeltdynen med det samme, og få den hurtigt leveret hjem til dig – klar til brug!