Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 3.118,40
DKK 3.898,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne dobbeltdyne fra Cocoon Company er ekstra eksklusiv, da den er fyldt med det blødeste merinould og er ekstra bred, så du og din partner ikke behøver at kæmpe om dynen i løbet af natten. Bestil din nye dobbeltdyne i dag, og få hurtigt de mange fordele ved de økologiske materialer og ved at handle på liams.dk.

Med det lækre merinould som fyld er denne dobbeltdyne fantastisk behagelig at sove under for både dig og din partner. Uld har mange egenskaber, og en af dem er, at materialet er åndbart. Derfor bliver hverken jeres kroppe eller dynen klam og ubehagelig i løbet af natten, og I er sikret en tør og behagelig nattesøvn tæt sammen.

Økologi fra inderst til yderst

Ulddynen her har målene 200 x 220 cm. Den er økologisk fra inderst til yderst. Det er et af kendetegnende for de mange lækre produkter fra Cocoon Company, og det giver dig en sikkerhed for, at der hverken er brugt kemi eller skadelige stoffer fra start til slut i processen.

Dynen kan vaskes ved 30 grader C, og det anbefales naturligvis at bruge et økologisk vaskemiddel med lanolin, som bevarer uldens naturlige egenskaber uden at ødelægge dens selvrensende evne.

Merinoulden gør desuden, at dynen er ekstra luftig og let. Og den er ikke bare økologisk, men også yderst allergivenlig. Denne dobbeltdyne vejer 500 g, hvilket passer godt til jer, der gerne vil have en lækker dyne, som kan anvendes året rundt.

Dynen findes også i 700 g og 300 g - 300 gram er god til sommer/dig som ikke vil have en varm dyne. 500 gram er god til de fleste hele året rundt, og 700 grams dynen er til dig der vil have en ekstra tyk dyne og fryser om natten.

Bestil dobbeltdynen med det samme, og få en god, behagelig og tætliggende nattesøvn under den bløde og luftige uld. Når du køber denne dyne, betaler vi for fragten.