Spar 20 %
DKK 3.118,40
DKK 3.898,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne Cocoon Company dobbeltdyne kan du og din partner sove under samme dyne, uden at I trækker dynen af hinanden. Dynen sikrer jer et optimalt sovemiljø uden selskab af husstøvmider og skadelige stoffer. Bestil dynen i dag, og få den hurtigt og gratis leveret.

Denne dobbeltdyne har målene 200 x 200 cm og er ideel til dig, der gerne vil sove tæt med din partner om natten, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller nattesøvn.

Dynens vægt er på 700 g fyld pr. kvadratmeter - den findes også i 700 g og 300 g.

300 gram er god til sommer/dig som ikke vil have en varm dyne. 500 gram er god til de fleste hele året rundt, og 700 grams dynen er til dig der vil have en ekstra tyk dyne og fryser om natten.

Dynens merinould-fyld har nemlig bl.a. den egenskab, at det er åndbart, så sved og fugt bliver ledt væk, og hverken jeres kroppe eller dynen bliver klam og fugtig.

Merinoulden er derudover også temperaturregulerende, så dobbeltdynen sørger derfor for at holde på varmen eller at bortlede den efter behov. Derfor kan dynen bruges året rundt, og selvom I som to tætliggende mennesker måske udskiller meget varme, vil dynen alligevel være yderst behagelig at ligge under.

Sådan vasker du din dyne

Du kan lufte din dyne jævnligt, men skulle du få behov for også at vaske den, anbefaler vi, at du bruger et økologisk vaskemiddel beregnet til uld med indhold af lanolin, så du bevarer uldens kemi- og giftfri og egenskaber og selvrensende effekt. Efter vask kan du tørre dynen i tørretumbleren. Den skal have god tid, men dog ikke ved for høj varme.

Bestil dobbeltdynen nu, og forkæl dig selv og din partner med en ekstra god og 100 % økologisk nattesøvn.