Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 39,96
DKK 49,95

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne silke-svamp fra Cocoon Company kan du gøre dine bade luksuriøse og få ekstra velvære og blød og ren hud. Svampen er silkeblød og kan bruges til både babyer, børn og voksne. Bestil én til jer hver.

Alle svampe fra Cocoon Company er hentet i Middelhavet, hvor de vokser naturligt. Du er derfor sikker på at få en 100 % naturlig, økologisk og miljøvenlig svamp. Bestil svampen i dag, og gør badningen ekstra lækker og økologisk for dig og dine børn.

Ekstra fin og blød

Alle natursvampe fra Cocoon Company består af en hel masse kanaler, som svampene bruger til at optage ilt og føde med, når de vokser i havet.

Denne silkesvamp har ekstra mange og fine kanaler, der gør, at den hurtigt vil både optage og afgive masser af vand. Det gør den meget velegnet til vask af ekstra fin og sart hud, som f.eks. ansigtet og babyhud, netop fordi svampen er ekstra mild og blød.

At natursvampen er økologisk, gør den derudover meget allervenlig. Svampen høstes fra Middelhavet, og den ser ikke skyggen af en forarbejdning eller tilsætning af stoffer. Derfor findes der heller ikke to fuldstændig ens silke-svampe. Denne svamp er 7-8 cm.

Når den høstes, efterlades roden, så svampen stadig kan formere sig. Med en silke-svamp fra Cocoon Company passer du derfor ikke bare på din hud, men også på naturen.

Sund blodcirkulation og dybderensning

Med denne silke-svamp dybderenser du skånsomt din hud, samtidig med at blodcirkulationen stimuleres. Svampen fjerner døde hudceller og er ren velvære for huden. Og selvom den renser huden godt, forbliver hudens fugtighedsgivende olier i de dybere lag af huden.

Da svampen fra naturens side er udstyret med mange kanaler, er den nem at rense for sæberester. Det gør du ved at vaske den i lunkent vand og lade den lufttørre uden at vride den op.

Bruger du svampen hver dag, har den godt af at ligge i blød i en saltopløsning en gang imellem. Så får du til gengæld en svamp, som kan holde i mange år.

Bestil natursvampen nu sammen med vores sæbebær, og gør både tøjvask og vask af huden dejlig økologisk og allergivenlig.

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 01-08-2019

4 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 25-02-2019

5 stjerner ud af 5

Virker rigtig god


Anmeldelse af
Den. 18-02-2019

5 stjerner ud af 5

Vores datter brød sig ikke om vaskeklude, heller ikke de blødeste af slagsen. Men denne svamp er der absolut ingen protester imod. Den er virkelig silkeblød også for babyhud