Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 87,96
DKK 109,95

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Cocoon company sæbebær – 500 gram økologisk vaskemiddel

Med disse sæbebær fra Cocoon Company kan du vaske dit tøj i et 100 % økologisk og naturligt miljø. Sæbebærrene kan også bruges til opvask, som shampoo og til rengøring, og da de er naturlige, er de samtidig nedbrydelige i naturen og meget miljøvenlige.

Disse sæbebær kaldes også for vaskenødder. Men faktisk er det bær, som er frugter fra træet Sapindus Mukorossi. Ønsker du en mere miljøvenlig og bæredygtig måde at vaske dit tøj på, er disse sæbebær det perfekte alternativ til kemibaseret vaskemiddel. De er lette at bruge – så kom i gang lige nu ved at bestille dem hjem til din adresse.

Vask tøjet rent på en bæredygtig måde

Sæbebærrene indeholder fra naturens side det organiske stof Saponin, som har den unikke evne, at det kan opløse og fjerne fedt og snavs fra overflader. Stoffet er samtidig antibakterielt, så bærrene ikke bliver spist af insekter, og det er netop disse to egenskaber, som gør sæbebærrene ideelle til at vaske med.

Almindelige vaskemidler har samme egenskaber som sæbebær, men det er på grund af tilsatte stoffer, der er problematiske, idet de ryger ud med spildevandet. Det problem løser du ved at bruge sæbebær, som er naturligt nedbrydelige.

Ud over at de renser tøjet grundigt, har sæbebærrene også en blødgørende effekt på vasketøjet, og du behøver derfor ikke at bruge skyllemiddel.

Virker ved alle temperaturer og tekstiler

Sæbebærrene kan takket være deres skånsomhed bruges til alle tekstiler – både bomuld, uld, silke, kapok m.fl. Samtidig kan sæbebærrene også bruges ved alle temperaturer. Det anbefales dog, og du bruger bærrene ved 30-60 grader, da de er mest effektive ved disse temperaturer.

Du bruger sæbebærrene til tøjvask ved at lægge 4-5 skaller i den medfølgende pose og snøre den til. Herefter lægger du posen oven på tøjet i vaskemaskinen, og tænder maskinen. Det er vigtigt, at maskinen ikke er overfyldt, så der er plads til, at sæbebærrene cirkulerer rundt under vask. Hvis du gerne vil have, at vasketøjet dufter ekstra godt, kan du med fordel tilsætte en æterisk olie i skuffen til skyllemiddel. Bestil i dag, og kom i gang med en allergivenlig, miljøvenlig og bæredygtig tøjvask!

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 09-09-2019

5 stjerner ud af 5