OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 56,95

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne pletfjerner blok fra Cocoon Company får du et 100 % vegansk og naturligt produkt, som er det perfekte alternativ til dig, der ønsker en hverdag fri for kemikalier. Pletfjernerblokken er yderst effektiv, samtidig med at den skåner tøjet.

Pletfjerner blokken er nem at påføre, da den i våd tilstand blot smøres på den med vand blødgjorte plet inden vask. Bestil den naturlige pletfjerner blok i dag, og vær med til at passe på miljøet og på din og dine børns følsomme hud. Nok til rigtig mange pletter.

Nem at bruge

Pletfjerneren her er ret ny på det danske marked, men den er hurtigt blevet populær. Blokken er nemlig nem at bruge, og så er den effektiv, hvilket er vigtigt. Den fjerner let genstridige pletter på tøjet, hvad enten det er bananmos-, chokolade- eller ketchuppletter.

Når du skal vaske noget tøj med pletter, gør du først pletten fugtig. Herefter smører du den våde pletfjerner hen over pletten, indtil blokkens skum er gået igennem stoffet. Så lader du skummet virke i 10 minutters tid, og herefter vasker du blot tøjet, som du plejer.

Ønsker du en 100 % naturlig vask, kan du med fordel bruge vores sæbebær og evt. uldbolde til tørretumbleren.     

Pas på huden og på naturen

Når du skifter din kemibaserede pletfjerner ud med denne milde og skånsomme pletfjernerblok fra Cocoon Company, tilgodeser du både din hud og naturen.

Pletfjerneren består af olier og mineraler, som er naturlige. Det er især mineralet boraks, som giver pletfjerneren sin effektivitet, og mineralet kan fjerne både pletter og lugt.

Når du vælger denne pletfjernerblok, vælger du samtidig at skåne huden mest muligt. Alle de kemikalier, som tøjet kommer i kontakt med, vil huden blive udsat for, da tøjet sidder meget kropsnært i mange timer i døgnet.

Det er især vigtigt, når det kommer til følsom hud, som især babyer og små børn har. Og at pletfjerner blokken samtidig er nedbrydelig i naturen, er blot et ekstra plus.

Så bestil blokken i dag, og pas på huden og naturen – og få det dejligste rene tøj uden lugt og pletter.