Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 206,10
DKK 229,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med dette økologiske lagen fra Cocoon Company får du et lagen, der passer perfekt til en enkeltmandsseng med ekstra lang madras. Lagenet måler nemlig 220 cm i længden, som er 20 cm længere end et standardmadras.

Selvom standardlængden på boksmadrasser og springmadrasser er på 200 cm, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med en længere madras.

Har du en madras, der måler 90 x 220 cm, og vil du gerne sikre dig et økologisk og allergivenligt sovemiljø, så er dette lagen fra Cocoon Company den optimale løsning. Lagenet er nemlig GOTS-certificeret.

Det fås simpelthen ikke bedre, og lagenet er desuden et rigtig godt sted at starte, hvis du ønsker at forbedre din seng med økologisk sengetøj. Du finder også både økologiske kapokdyner og kapokpuder her hos os.

Blødt, praktisk og allergivenligt

Ud over at være allergivenligt, fordi det er fremstillet helt uden brug af farlige kemiske stoffer, er lagenet også blødt og praktisk. Med elastikkanter er det nemt at lægge på, og så har det en helt glat og blød overflade, som er skøn at ligge på.

Bestil dit nye økologiske lagen til en ekstra lang madras i dag, og optimer din nattesøvn.