Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 359,10
DKK 399,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Gør tanken om en hovedpude fyldt med kedelig kemi dig utryg? Leder du derfor efter en miljøvenlig pude til soveværelset? Så er den fantastiske majs voksenpude 63x63 cm fra Cocoon Companys helt nye Amazing Maize serie absolut værd at overveje.

Med en bæredygtig pude fra det danske brand får du rigtigt gode forudsætninger for at sove naturligt godt. Sund søvn kommer sjældent af sig selv. Hvorfor ikke hjælpe den lidt på vej med en fantastiske pude? Skulle du få brug for en matchende majs voksendyne, finder du den også herinde.

Det naturlige og grønne valg

Stadigt flere bliver bevidste om de mange fordele, der er ved at vælge bæredygtigt. Den dejlige majs voksenpude 63x63 cm er fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer fra inderst til yderst.

Kernen i Amazing Maize seriens produkter er en helt unik majsfiber. Det er den første menneskeskabte biofiber, der er fremstillet af en 100 % genanvendelig og nedbrydelig ressource – naturlig overskydende majsstivelse fra majsproduktion. Metervaren, der anvendes, er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld i en blød og lækker kvalitet. Kombineret giver det en miljøvenlig, lækker og komfortabel pude.

Allergivenlig, veltempereret og tør

Det er banebrydende forskning, som har resulteret i majsfiberen med de helt unikke egenskaber. Dens hule struktur er meget lig uldfiberens. Det betyder, at du kan glæde dig til og over en hovedpude, der er:

  • Allergivenlig
  • Temperaturregulerende
  • Isolerende
  • Vandafvisende
  • Svedtransporterende

Modstandsdygtigheden over for husstøvmider opnås ved at påføre majsfiberen essentielle olieekstrakter fra citron, lavendel og eukalyptus. Er du allergiker eller astmatiker, behøver du derfor ikke at bekymre dig om de irriterende småbæster.

Du kan ydermere se frem til en pude, som aldrig føles for varm eller for kold. Den er dejligt veltempereret, året rundt. Da majsfibrene ikke absorberer sveden fra kroppen, men leder overskydende fugt gennem puden, er den altid tør, blød og behagelig.

Vask og vedligeholdelse

Puden behøver ikke regelmæssig vask, som det er tilfældet med f.eks. dun- og fjerpuder.

Når du vasker den, bør det foregå ved lav temperatur i vaskemaskinen og lav-medium varme i tørretumbleren. Det anbefales at bruge et skånsomt vaskemiddel, som f.eks. Sonett.

Tip: Luftning i det fri er både godt for pude og indeklima.

Hvis du bestiller puden hos os, har du 30 dages returret og mulighed for opdeling af regning med Viabill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Nicklas
Den. 05-11-2019

5 stjerner ud af 5

Super fin - også til folk, der godt kan lide at sove på maven eller foretrækker en semi-flad pude.


Anmeldelse af Maiken
Den. 28-10-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af Lea
Den. 27-08-2019

5 stjerner ud af 5