Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 639,20
DKK 799,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med lanceringen af den superlækre majs juniordyne har Cocoon Company gjort det nemt for dit barn at sove godt på en naturlig og behagelig måde. Det er udviklingen af den nye og banebrydende majsfiber, som har resulteret i den bæredygtige og miljøvenlige Amazing Maize serie af fantastiske sengeprodukter.

God søvn forudsætter optimale soveomgivelser. Majs-dynen gør det nemt at indrette dit barns sovemiljø, så det er både indbydende og giver barnet optimale betingelser for at få den sunde søvn, som er så vigtig. Kig dig om herinde. Vi har naturligvis også en majs juniorpude, der passer til.

Det naturlige valg

Stadigt flere har naturlige og bæredygtige aspekter med i overvejelserne, når der skal investeres i nye puder og dyner til familien. Back to basics har udviklet sig til at blive langt mere end en trend.

Det er fuldt forståeligt, når det handler om produkter fra Cocoon Company, som er en af frontløberne på området.

Sidste skud på stammen er de fantastiske sengeprodukter med majsfiber. Der ligger årevis af forskning og udvikling bag det revolutionerende produkt. Det er lykkedes at skabe den første menneskeskabte biofiber, som er fremstillet af en 100 % genanvendelig ressource, nemlig overskydende majsstivelse fra majsproduktion.

Unikke egenskaber

På den måde får du ikke kun et bæredygtigt, genanvendeligt og nedbrydeligt produkt, som har stor betydning for det globale miljø. Du får naturligvis også en helt speciel dyne med flere kvaliteter.

Allergivenlig

For det første er den allergivenlig og antibakteriel. Majsfiberen bliver udsat for en økologisk behandling med essentielle olieekstrakter fra lavendel, eukalyptus og citron, som gør den modstandsdygtig over for de generende husstøvmider. Er dit barn allergiker eller astmatiker, er dynen derfor et oplagt valg.

Temperaturregulerende og vandafvisende

For det andet er den temperaturregulerende, isolerende og vandafvisende. På den måde er det nemt at holde en tilpas kropstemperatur, fordi dynen køler, når det er varmt, og varmer, når det er koldt – året rundt. Da fugten ikke absorberes, men ledes gennem dynen, er resultatet en altid komfortabel, blød og tør seng.

Vedligeholdelse

Glem alt om komplicerede vaskeanledninger. Dynen er næsten vedligeholdelsesfri.

Skulle der ske et lille uheld, kommer du den først en tur i vaskemaskinen ved lav temperatur og med et skånsomt vaskemiddel og herefter i tørretumbleren ved lav til medium varme. På den måde bevarer dynen sin elasticitet og blødhed, så dit barn har en lækker og komfortabel dyne med lang levetid.

Tip: Producenten anbefaler et vaskemiddel med økologisk olivenoliesæbe fra Sonett.

Sender du din bestilling i dag, så sørger vi for at ekspedere din ordre hurtigst muligt. Husk, at du har mulighed for opdeling af regning med Viabill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 22-10-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 15-09-2019

5 stjerner ud af 5

Super hurtig levering, og dejlig dyne..
Kan kun anbefale Liams..


Anmeldelse af
Den. 27-06-2019

5 stjerner ud af 5

Rigtig god oplevelse at handle på Liams.dk
Varerne kom hurtigt og var som ventet rigtig fine