Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 638,40
DKK 798,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Er du på udkig efter en økologisk og allergivenlig babydyne og hovedpude med et naturligt fyld? Med de dejlige majs produkter fra Cocoon Companys helt nye, banebrydende Amazing Maize serie får dit barn de bedste betingelser for at sove sundt og godt.

Det er ikke lige meget, hvilken dyne eller pude du vælger til din baby. Den lille skal ligge behageligt og have en blød og lækker dyne at putte sig i. Her kan du læse mere om den miljøvenlige dyne og pude, som får dit barn til at føle sig godt tilpas i naturlige omgivelser fri for skadelige tilsætningsstoffer.

Gør sovemiljøet sundt

Det lille barn har brug for at sove godt og tilstrækkeligt. Det er afgørende for dit barns udvikling, både fysisk og mentalt. Hvis det skal trives, er det vigtigt, at du gennemgår sovemiljøet og optimerer det, så det matcher barnets behov.

Hvis du bestemmer dig for en majs babydyne+pude fra det danske brand, får du et sengeprodukt med flere fantastiske egenskaber, som kan have afgørende betydning for dit barns søvnrytme og søvnkvalitet. Den lækre dyne er:

  • Allergivenlig
  • Temperaturregulerende
  • Isolerende
  • Vandafvisende

Det naturlige alternativ

Det skyldes det naturlige majsfiberfyld, der er fremstillet af den overskydende majsstivelse fra majsproduktion. Fibrene er 100 % genanvendelige og nedbrydelige. Kombineret med en metervare, der er 100 % GOTS-certificeret økologisk af høj kvalitet, betyder det, at dynen er miljøvenlig og bæredygtig.

For at gøre fibrene modstandsdygtige over for husstøvmider gennemgår de en plantebaseret behandling med essentielle olieekstrakter fra citron, lavendel og eukalyptus.

Dit barn er dermed sikret en dyne og babypude, som føles blød, tør og behagelig, som er åndbar og regulerer temperaturen, så den lille hverken sveder eller fryser, men altid føler sig godt tilpas.

Kombiner eventuelt med vores tykke og lækre, økologiske lagener fra Cocoon.

Vedligeholdelse

Du kan tage din nye majs babydyne og pude i brug, straks du modtager den. På grund af den naturlige behandling mod husstøvmider, behøver den ikke regelmæssig vask, som du er vant til med f.eks. en fjer- eller dundyne.

Hvis der er brug for vask af dynen, kan du gøre det ved lav temperatur og med et skånsomt vaskemiddel, som bevarer fibrenes elasticitet og blødhed. 

Tip: Frisk dynen op ved regelmæssig luftning udendørs.

Bestiller du den lækre majs babydyne og pude her, sørger vi for hurtig levering. Du har selvfølgelig 30 dages returret.