Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 159,20
DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Er du på udkig efter en økologisk og allergivenlig pude til din baby? Hvis du vælger en majs babypude fra Cocoon Company, er du garanteret et naturligt og bæredygtigt produkt fri for farlige kemikalier, skadelige tilsætningsstoffer og husstøvmider.

Vi udvider løbende vores sortiment med det allernyeste inden for naturlige og miljøvenlige produkter til familiens sovemiljø. Det sidste nye på hylderne er den Amazing Maize serie, hvor udgangspunktet er en helt ny menneskabt majsfiber. Måske skal puden suppleres med en matchende babydyne? Den finder du også herinde.

Understøt den sunde søvn

Det er vigtigt, at dit barn sover godt. Uanset, om det er nattesøvnen i sengen, formiddagshvilet i barnevognen eller eftermiddagsluren i vuggen, så er barnets udvikling afhængig af, at det foregår optimalt. Det gælder for såvel det fysiske som det mentale helbred.

Herudover har søvn en helbredende, forebyggende og genopbyggende effekt. Med en majs babypude er du med til at sikre omgivelser, som understøtter netop dét.

Fyldet består af en innovativ anvendelse af majsfiber, som er den første menneskeskabte biofiber, der er fremstillet af en 100 % genanvendelig ressource, nemlig overskydende majsstivelse fra majsproduktion.

Enestående egenskaber

Amazing Maize serien omfatter udelukkende sengeprodukter med den unikke majsfiber. Den metervare, der anvendes, er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld. Det resulterer i bæredygtige og miljøvenlige produkter, hvor komfort og hygiejne er i top. Men det er ikke de eneste kvaliteter.

På grund af majsfiberens hule struktur er puden temperaturregulerende og isolerende. Det hjælper barnet med at holde på varmen eller at komme af med varmen, når der er brug for det. Da fiberen samtidig er vandafvisende og ikke absorberer fugt, forbliver puden tør og behagelig.

For at gøre majsfiberen modstandsdygtig over for husstøvmider og antibakteriel, påføres den essentielle olieekstrakter fra eukalyptus, lavendel og citron. Derved mindskes faren for, at dit barn udvikler allergi.

Vedligeholdelse

Du kan trygt lægge den nye babypude i dit barns seng, når du modtager den. Den er allergivenlig og indeholder ingen skadelig kemi, der først skal vaskes ud.

Regelmæssig vask er unødvendig. Sker der et uheld, kan den komme en tur i vaskemaskinen ved lav temperatur og i tørretumbleren ved lav til medium varme. Cocoon Company anbefaler Sonetts vaskemiddel med ren økologisk olivenoliesæbe.

Tip: Puden kan friskes op ved udendørs luftning.

Send din bestilling af sted i dag, så sørger vi for hurtig levering.  Du har som altid 30 dages returret.