OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
Spar 20 %
DKK 191,20
DKK 239,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

RABAT VED MERKØB

Ved køb af 2 kg: 229,- pr. kg. - tryk her

Ved køb af 5 kg: 219,- pr. kg. - tryk her

Ved køb af 10 kg: 199,- pr. kg - tryk her

Det økologiske og naturlige produkt kapok er fantastisk som fyld i bl.a. puder og madrasser. Køb 1.000 g løst kapok her, og sy nye puder og dyner til sengen eller sofaen, eller giv nyt liv til dine gamle.

Ud over fyld i puder og dyner kan du naturligvis også bruge det løse kapok til at fylde i hjemmesyede tøjdyr og i produkter som bolde, dukker og sengerande. I produkter til børn er kapok det perfekte materiale at bruge, da det er allergivenligt og økologisk, og derfor optimalt for små børn at omgive sig med.

Kapok tåler at blive vasket ved op til 60 C, hvis der skulle opstå behov for det. Men husk, at du ikke behøver at vaske produkter med kapokfyld for at fjerne bakterier og husstøvmider, for disse små dyr og mikroorganismer kan nemlig slet ikke overleve i materialet.

Ved vask bør du bruge et økologisk vaskemiddel for at bevare kapokkens naturlige egenskaber. Efter vask skal produktet tørres i tørretumbler.

Et naturligt produkt med mange egenskaber

Udover at være resistent over for husstøvmider og bakterier er kapok også et ekstremt luftigt materiale. Det gør det ideelt til fyld i puder og dyner, som bliver ekstra behagelige at sove med.

Samtidig er kapok åndbart, så kroppen kan komme af med fugt, og så er det også temperaturregulerende. Det gør det derfor egnet til brug året rundt. Læs mere om kapok her.

Bestil det løse kapok i dag, og kom hurtigt i gang med at producere økologiske og allergivenlige produkter selv. Du får hurtig og billig levering.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 26-08-2019

5 stjerner ud af 5

Super lækkert pudefyld! Meget lækkert og indbydende. Man skal lige være lidt omhyggelig, når man fylder puden, for det flyver meget let rundt over det hele.


Anmeldelse af
Den. 02-04-2019

5 stjerner ud af 5