OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
Spar 20 %
DKK 343,20
DKK 429,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 72 x 44 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Med en tillægsmadras til jeres Sebra seng er det ikke nødvendigt at investere i en helt ny madras, når junior vokser i længden. Få optimal glæde af den madras I har ved at forlænge den med et stykke i samme kvalitet.

En kapok-madras er en madras, du kan have glæde af i mange år. Derfor er der også mange, der ønsker at vente med at investere i en af slagsen, indtil barnet er stort nok til at sove i en voksenseng. Med en tillægsmadras er det ikke længere nødvendigt.

Start livet med en kapok-madras

De helt små har det største behov for et sovemiljø, der er sundt og behageligt. Derfor er det netop også i den alder, du skal investere i de gode og allergivenlige madrasser, der kan understøtte den gode, dybe søvn.

Ved at vælge en madras med kapokfyld får du alle de gode egenskaber til jeres lille ny og kan endda fortsætte med at have glæde af det, når sengen skal forlænges.

Med en tillægsmadras kan du nemlig blot forlænge den madras, der allerede ligger i sengen, og opnå den samme bløde, lette fornemmelse i hele sengen. Giv dit barn den bedste start på livet med en kapok-madras.

Cocoon Company for hele familien

Det er ikke kun de mindste, der kan få glæde af kapok og de mange gode fordele, der følger med de økologiske madrasser.

Ikke alene kan du give de mindste en nattesøvn uden fare for, at de bliver varme og fugtige, men også være sikker på, at der hverken er bakterier, opstår skimmel eller findes støvmider i sengetøj og madras. Kapok har nemlig den store fordel, at ingen af de ovenstående kan leve i fibrene, og det gør dem utroligt allergivenlige og antibakterielle.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Her på liams.dk finder du ud over madrasser også et stort udvalg af dyner og puder med kapokfyld til hele familien, så kig dig omkring, og bestil jeres nye sengetøj i dag! Vi har hurtig og billig levering.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 10-12-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 29-11-2018

5 stjerner ud af 5