Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 439,20
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne tillægsmadras fra Cocoon Company undgår du at skulle ud at købe en helt ny madras, når det er tid til at trække Sebra Junior Free to Grow sengen ud. Læg blot denne økologiske tillægsmadras i, og giv det store barn et allergivenligt sovemiljø – du kan bestille madrassen med nu, og så har du den senest inden for et par dage!

Tillægsmadrassen har de perfekte mål til at passe i den store udgave af den klassiske Sebra seng, som også kaldes for Lilleper-sengen og for Kili-sengen. Når Sebra Junior Free to Grow sengen trækkes ud, og denne tillægsmadras lægges i, bliver sengen lige så lang som en voksenseng, og den kan derfor bruges i rigtig mange år.

Tillægsmadrassen fra Cocoon Company er 100 % økologisk, og det gælder både det indvendige kapokfyld og det udvendige bomuld. Bomulden er GOTS-certificeret, hvilket sikrer dig, at produktet er økologisk lige fra høst til det færdige produkt, samt at alle involverede arbejdsforhold i processen er ordentlige.

Til dig der prioriterer komfort og økologi højt

Tillægsmadrassen passer sammen med Sebra Junior Free to Grow madrassen, som også er en del af vores store udvalg af madrasser med kapokfyld.

Kapok er naturfibre, som bliver høstet fra det store Kapoktræ, der vokser i tropiske regnskove. Fibrene er fra naturens side ekstremt lette og bløde, hvorfor kapok også kaldes for silkebomuld.

Fibrene har en masse unikke egenskaber, som gør det til det perfekte fyld i madrasser, puder og dyner. Ud over at være let er det også åndbart, så kroppen kan komme af med fugt i løbet af natten.

Kapokken er desuden temperaturregulerende og vil derfor enten lede varmen væk eller holde på varmen alt efter behov. Og så er hverken husstøvmider eller bakterier i stand til at leve i kapok, hvorfor du med denne tillægsmadras er sikret et produkt, som er optimalt for allergikere.

Bestil tillægsmadrassen i dag, få de mange fordele ved at bruge kapokprodukter – og bliv klar til dagen hvor Sebra Junior sengen skal trækkes ud i fuld længde.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.