OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 1.678,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Køb madras og tillægsmadras fra Cocoon Company til den smarte vokseseng fra Sebra og få et økologisk, bæredygtigt, antibakterielt, hygiejnisk og allergivenligt underlag for din baby og senere dit barn at sove på.

Sebra sengen er både enormt dekorativ,også har den praktiske funktion, at den kan vokse med barnet.

Det er derfor den foretrukne seng til børn for rigtig mange forældre. Og i stedet for at investere i en stor, ny madras, når det er tid til at gøre sengen længere, kan du blot lægge en tillægsmadras i. En tillægsmadras af samme høje kvalitet som babymadrassen.

  • Madrassen måler 72 x 112,5 x 7 cm
  • Tillægsmadrassen måler 72 x 44 x 7 cm

Sebra-sengens bund kan hæves, hvilket gør den ideel til brug helt fra barnet er spæd. Når barnet så bliver omkring de tre år, er det ved at være tid til at slå sengen ud til en juniorseng, hvor barnet kan ligge til det bliver omkring seks år.

Ved at købe dette kapok madrassæt fra Cocoon Company med madras og tillægsmadras, sikrer du et behageligt og allergivenligt sovemiljø for dit barn i de første mange år. Samtidig sikrer du dig, at du ikke skal ud at investere i ny madras til barnet i mange år frem. Det er altså en rigtig god økonomisk investering, som samtidig er bæredygtig og behagelig for dit barn.

Sovemiljø helt uden husstøvmider

De to madrasser i dette startsæt er fra Cocoon Company, som laver madrasser med kapokfyld. Kapok sikrer et sundt sovemiljø uden bakterier eller husstøvmider, da de ikke kan overleve i kapokken.

Hvis du supplerer med en kapokdyne og en kapokpude træffer du ikke bare et valg om at passe bedst muligt på dit barn, du passer samtidig også på miljøet. Kapokprodukterne er nemlig som nævnt også bæredygtige, da træerne ikke fældes eller skades under høstning af kapokken. 

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Bestil de økologiske madrasser i dag, og tænk ikke på at købe nye madrasser til dit barn i de første mange år.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 10-12-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 29-11-2018

5 stjerner ud af 5