OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 899,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne sommerdyne fra Cocoon Company får du en ekstra tynd dyne med kapokfyld, som er økologisk, og hvori der ikke kan leve husstøvmider. Køb dynen i dag, og få en tør og behagelig søvn sommeren igennem.

Kapokprodukter er blevet mere og mere populære, fordi det er gået op for flere og flere, hvor mange gode egenskaber de naturlige fibre har i sig.

Cocoon Company er en af de førende producenter af kapokprodukter, og med denne sommerdyne får du en ekstra tynd dyne, som er let, åndbar og temperaturregulerende, så du undgår svedige og ubehagelige sommernætter.

Dynen tåler at blive vasket i maskine ved op til 60∞ C, og det anbefales at bruge sæbenødder eller et andet økologisk vaskemiddel for at holde dynen 100 % fri for kemi. Efterfølgende skal dynen en tur i tørretumbleren i lang tid – længere tid end du kendere det fra f.eks. dundyner – så kapokfibrene genfinder deres oprindelige form og bliver helt tørre.

Forkæl dig selv med en økologisk og allergivenlig dyne

Hvis du lider af støvallergi, ved du hvor meget det kan forstyrre nattesøvnen at sove i produkter, hvor husstøvmider stortrives. Ved at investere i denne lækre sommerdyne med kapokfyld, forkæler du dig selv med en dyne, hvori husstøvmider og bakterier ikke kan overleve. Det sikrer dig et allergivenligt sovemiljø, som er med til at optimere din søvn.

Samtidig får du en dyne, der er halvt så tyk som en normal kapokdyne fra Cocoon Company, og den er derfor ekstra let og åndbar.

Takket være kapokkens mange gode egenskaber, er en normal kapokdyne dog også anvendelig om sommeren, men har du brug for ekstra stor åndbarhed og lethed om sommeren, er denne dyne et godt valg.

Bestil sommerdynen nu, og bliv klar til de varme sommernætter med det samme. Vi sender dynen hurtigst muligt uden yderligere omkostninger end dynens pris.