Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 5. August
Spar 20 %
DKK 159,20
DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 40x84 cm

Med den økologiske og allergivenlige Cocoon Company kapok rullemadras til dit abrns vugge, beskytter mod små ulykker som urin, opkastning eller slim. Rullemadrassen er både allergivenlig og konfortabel og passer til en madrasstørrelse på 40x84 cm, som er standard for en vugge. 

Når du vælger at lægge den lyse og luftige rullemadras fra det danske mærke over madrassen, gør du barnets sovemiljø båd ehygiejnisk og sundt. I tilfælde af en ulykke, kan den smides i vaskemaskinen og tørretumbleren, hvorefter dne igen er klar til at beskytte både dit barn og vuggen. 

Naturlig beskyttelse til dit barns sovemiljø 

Små børb har et stort behov for søvn. Faktum er, at de fleste børn tilbringer størstedelen af døgnet med at sove og det er godt. Det er i den sunde søvn, at vigtige processer finder sted i organismen. Dette gælder elimineringen af affaldsmaterialer, helbredelse og genopretning. 

Men den gode søvn kommer sjældent af sig selv, det kræver et godt sovemiljø med fokus på komfort og  velvære. Det kan den vidunderlige Cocoon Company rullemadras hjælpe med. Og det skyldes i høj grad dens naturlige kapokfyld. 

Kapok - naturfibre med unikke egenskaber

Kapok er naturfibrer, som høstes fra det høje kapok-træ, der vokser vildt i f.eks. sydamerika, Afrika og Asien. Da der ikke anvendes nogen form for giftige pesticider eller kemikalier til dyrkning, høst eller behandling af kapslen, er du garanteret et 100% naturligt og økologisk produkt. 

Der er dog endnu flere fordele ved at bruge sengetøj med kapok. Det er både temperaturregulerende, isolerende og ventilerende, åndbar og fugtgivende. Derudover det resistent overfor f.eks. mider og bakterier, og dermed er de allergivenlige. 

For at sikre en praktisk og funktionel madras, er det vigtigt at følge visse regler vedrørende pleje og vask af det. Du kan læse mere om dette her

Bestil den lækre rullemadras og få 30 dages returret. I denne periode har du mulighed for at ombytte- eller returnere den.

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 26-12-2018

5 stjerner ud af 5

Alt var godt ved levering, dog manglede gaven for køb over 1000 kr


Anmeldelse af
Den. 19-11-2018

5 stjerner ud af 5

Fin rullemadras, der er ret fast i det.


Anmeldelse af
Den. 01-11-2018

5 stjerner ud af 5

Det samme med rullemadrassen. Dog har jeg haft nogle spørgsmål til produktet og de blev besvaret. Så er glad for den gode service


Anmeldelse af
Den. 20-10-2018

5 stjerner ud af 5

Dejlig blød men fast. Vores datter er en varm baby men når hun sover på Kapok så sveder hun ikke. Dejlig temperaret hele søvnen.