Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 188,00
DKK 235,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne Cocoon Company kapok rullemadras fungerer både som beskyttelse for den underliggende madras i Next2me vuggen, og så er den en behagelig støtte for babyen, samtidig med at den er økologisk og bæredygtig. Bestil rullemadrassen i dag, og sov trygt sammen med dit barn i et godt sovemiljø.

Next2me vuggen er et godt valg for dig, der gerne vil sove tæt sammen med din baby, og samtidig vil give ham eller hende trygge omgivelser. Med denne rullemadras kan du optimere vuggen betydeligt og give din baby en økologisk start på livet.

Samtidig gør du det lettere for dig selv, da rullemadrassen tåler vask og fungerer som beskyttelse for den underliggende madras. Du behøver ikke vaske rullemadrassen jævnligt, da der hverken kan leve husstøvmider eller bakterier i de kapokfibre, som madrassen er fyldt med.

Skulle uheldet være ude, så vask bliver nødvendigt, kan madrassen vaskes i vaskemaskinen med et økologiske vaskemiddel, som f.eks. Ulrich Natürlich, og efterfølgende tørres i tørretumbleren.

Forkæl dit barn med kapok

Rullemadrassen passer perfekt i målene til en Next2me vugge, og så er den som nævnt fyldt med kapok, som er et bæredygtigt og naturligt materiale. Fordi det er så let og blødt kaldes det også for silkebomuld, og det egner sig perfekt til fyld i både madrasser, puder og dyner.

Med denne rullemadras er du godt på vej til at give din baby en behagelig og allergivenlig start på livet. Køb den i dag, og kom hurtigt i gang med en mere bæredygtig og allergivenlig levestil.