Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 599,20
DKK 749,00

Levering om 2-4 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne Cocoon Company kapokrullemadras får du ikke bare et bæredygtigt produkt, du får også en økologisk madras, som giver god komfort og sikrer et allergivenligt sovemiljø. Bestil rullemadrassen nu, og få den hurtigt leveret til din adresse.

Denne rullemadras giver en optimal nattesøvn og beskyttelse, og har du allerede en økologisk madras og topmadras med kapokfyld er rullemadrassen prikken over i’et. Vil du derimod gerne i gang med at skifte dine soveprodukter ud med bæredygtige og allergivenlige produkter, er denne rullemadras også et godt sted at starte.

Rullemadrassen måler 80 x 200 cm, og passer derfor til den smalle seng. Den er fra Cocoon Company, som er førende inden for produktion af bæredygtige og allergivenlige soveprodukter, hvilket også gælder dyner og puder.

Derfor skal du vælge en rullemadras med kapok

En rullemadras har ud over at give høj komfort under nattesøvnen også dét til formål, at den beskytter den underliggende madras. Du er derfor i tæt kontakt med rullemadrassen, når du sover. Og for at sikre det bedst mulige sovemiljø, kan du ved at bruge en rullemadras med kapokfyld gardere dig mod at sove sammen med husstøvmider og uvelkomne bakterier.

Derfor behøver rullemadrassen heller ikke at blive vasket regelmæssigt som andet sengetøj uden kapokfyld, men skulle der alligevel opstå behov for det, tåler madrassen maskinvask ved op til 60∞ C. Efter vask skal den tørres i tørretumbleren i forholdsvis lang tid, for at sikre, at fibrene bliver helt tørre. Det anbefales naturligvis, at du bruger et økologisk vaskemiddel som f.eks. Ulrich Natürlich

Køb rullemadrassen – og evt. andre kapokprodukter – i dag, og vink farvel til de uønskede husstøvmider og bakterier i dit sengetøj. Når du handler på liams.dk, får du mulighed for at dele din betaling om med ViaBill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 01-11-2019

5 stjerner ud af 5

Rigtig god åndbarhed og fantastisk produkt. Jeg vil klart anbefale det til varme børn, som mine egne. De finder mere ro om natten efter vi har købt deres produkter.


Anmeldelse af
Den. 06-09-2019

5 stjerner ud af 5

Dejlig rullemadras