OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 699,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne rullemadras med kapokfyld fra Cocoon Company får du en tør og behagelig søvn, og du kommer til at ligge oven på en økologisk rullemadras uden tilsat kemi og farlige stoffer. Bestil din nye madras i dag, og optimer din soveoplevelse betydeligt.

Rullemadrassen fra Cocoon Company er fyldt med kapok, som er naturfibre, der høstes fra det store kapoktræ, som vokser i regnskove i Java og Thailand. Fibrene er enormt bløde og lette, hvorfor kapok af mange også bliver kaldt for silkebomuld.

Kapokken har mange egenskaber, som giver dig et eksklusivt produkt, der på mange måder sikrer en bedre søvn. Kapok er bl.a. vandafvisende og åndbart, så din krop og topmadrassen ikke bliver fugtig af sved i løbet af natten.

Et allergivenligt valg

Denne rullemadras, som passer til den smalle voksenseng med målene 70x200 cm er desuden et allergivenligt valg. Kapokfibrene har nemlig en vokshinde om sig, som gør, at hverken husstøvmider eller bakterier kan overleve i kapokken.

Af samme grund behøver topmadrassen heller ingen vask for at få disse uvelkomne små dyr og organismer ud af madrassen. Men skulle uheldet end dag være ude tåler madrassen maskinvask ved op til 60 C. Efter vask er den eneste måde at tørre den på i tørretumbleren. Fibrene skal have lang tid, så de tørrer ordentligt og finder tilbage til deres form.

Forkæl dig selv med denne økologiske og bæredygtige rullemadras, som du kan bestille hjem med det samme, så sørger vi for hurtig levering.