Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 5. August
Spar 20 %
DKK 439,20
DKK 549,00

Levering om 2-4 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 150 cm - passer til en juniorseng
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Skab de bedste soveforhold for junior med en Cocoon Company kapok-rullemadras. Den lette og bløde madras beskytter mod allergi og sørger for at holde en jævn, behagelig temperatur hele natten.

Kapokfyldet i denne rullemadras er både gode for miljøet og det barn, der skal sove i sengen. De bløde fibre er nemlig ikke bare antibakterielle, men også både allergivenlige og temperaturregulerende. Giv junior en sund nattesøvn med en kapok rullemadras.

Tag det sunde valg med en kapok-rullemadras

De fantastiske fibre, der fylder denne rullemadras, kommer fra kapoktræet. De høstes årligt uden at gøre nogen form for skade på de store, gamle træer, der vokser i Thailand og Java.

Hele vejen fra træet til rullemadrassens tilbliven bliver fibrene behandlet så skånsomt som muligt for at passe på dem og på miljøet.

Det er dog ikke bare på grund af det, at den bløde ’silke-bomuld’ er blevet så populær.

Kapok passer på helbredet

Der er en stigende tendens til, at børn får både astma og eksem. I mange tilfælde forværres det af støvmider og lignende. Med en rullemadras fra Cocoon Company beskytter du både dit barn og madrassen fra støvmideangreb, da kræene ikke kan leve i kapokken.

Kapok er også antibakterielt, så du behøver ikke vaske det, med mindre der sker et uheld. I så fald bør du bruge et økologisk vaskemiddel og efterfølgende tørre kapok-produktet i tørretumbleren. Det tager længere tid end f.eks. dundyner.

Her på siden finder du ikke kun rullemadrasser med kapokfyld, men også dyner, puder og madrasser, så du kan skabe lige det sovemiljø du drømmer om, og som er det mest optimale for dit barn. Ovenikøbet kan du også får det hele i størrelser, der passer til voksne, så du også selv kan sove godt.

Når du handler jer på liams.dk, har du altid 30 dages fuld returret, så kig dig omkring, og bestil dine kapokprodukter i dag!

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 09-08-2019

5 stjerner ud af 5