Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 449,10
DKK 499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 140 cm - passer til en juniorseng
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Skal juniorsengen i børneværelset optimeres med en ny rullemadras? Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Ved du dog helt sikkert, at den skal være økologisk og allergivenlig? Med en Cocoon rullemadras får du en løsning, der er fremstillet på basis af den allernyeste forskning.

Der er ingen tvivl om, at det kan betale sig at investere i en rullemadras af høj kvalitet. Det fornægter sig som bekendt ikke. Det gælder både med hensyn til komfort og holdbarhed. Se her, hvad du får, hvis du vælger en rullemadras fra Cocoon Company.

Beskyt din madras mod bakterier og husstøvmider

Der er inden for en kort årrække sket en markant stigning i antallet af børn og unge, der lider af den dybt generende husstøvmideallergi. Får den lov til at udvikle sig, kan det udvikle sig til astma og børneeksem, og det skal naturligvis undgås, hvis det er muligt.

Når det gælder dit barns sovemiljø, er det derfor en god idé at anvende en rullemadras i et materiale og med et fyld, der sikrer åndbarhed, og som er temperaturregulerende og antibakteriel. En sådan løsning opnår du med en økologisk og miljøvenlig Cocoon rullemadras med fyld af kapokfibre.

Lægger du den oven på den faste madras, vil det medvirke til at regulere kropstemperaturen, så mængden af sved reduceres. Den sved, som udskilles, vil herefter blive absorberet af rullemadrassen i stedet for at sive direkte ned på den faste madras, hvor den ville give grobund for bakterier og husstøvmider.

Kapok – økologisk og miljøvenligt

Fyldet i rullemadrassen er som førnævnt kapok. Der er tale om 100 % økologiske naturfibre fra kapoktræet, som vokser i tropiske regnskove i f.eks. Thailand og på Java. Det går også under betegnelsen silke-bomuld, fordi det er blødere og ca. 8 gange lettere end almindelig bomuld.

Som fyld er økologisk kapok et sundt og miljøvenligt valg. Hverken i dyrkningen, under høstningen eller i forarbejdningsprocessen anvendes der skadelig kemi.

Her hos LIAM & OS har vi et stort udvalg af Cocoon Companys produkter. Husk, at du har 30 dages returret, og at du har mulighed for at dele regningen op med Viabill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Maj
Den. 03-12-2018

5 stjerner ud af 5

Virker som en rigtig god rullemadras