Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 1.319,20
DKK 1.649,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne rullemadras fra Cocoon Company kan du optimere sovemiljøet, og få mere velvære i hverdagen. Bestil rullemadrassen i dag, og giv dig selv et allergifrit miljø at sove i.

Rullemadrassen passer til en seng med målene 200 x 200 cm, som er en ekstra stor størrelse seng. Mange forældre, som får besøg af børnene i løbet af natten, beslutter at investere i denne størrelse seng, så alle stadig kan få en god nats søvn, selvom den lille ligger med.

Med en kapok rullemadras oven på madrassen eller topmadrassen, sikrer du at I alle ligger på en allergivenlig madras, hvor hverken husstøvmider eller bakterier kan overleve.

Prioriter dig selv, din familie og naturen

Når du investerer i denne rullemadras med kapokfyld, vælger du ikke bare at passe godt på dig selv og alle andre, som sover i den store 200 x 200 cm seng. Du passer samtidig godt på naturen, da rullemadrassen er bæredygtig og miljøvenlig.

Madrassen er fyldt med kapok, som er naturfibre, der høstes fra kapoktræet, og det kræver, hverken at træet fældes, eller at der tilsættes kemi for at gøre dette.

Betrækket på madrassen er GOTS-certificeret bomuld, som ligeledes er økologisk og bæredygtigt.

Kapokfyldet har den egenskab, at det er allergivenligt, fordi hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i materialet.

Derudover er kapok temperaturregulerende, og så er det åndbart, så kroppen og madrassen ikke bliver fugtig af sved om natten.

Rullemadrassen fungerer som en god beskyttelse for den underliggende madras, og samtidig sikrer den en god støtte og fordeler kropsvægten godt. Den tåler vask ved op til 60 C, og vi anbefaler, at du bruger et allergivenligt vaskemiddel eller sæbenødder.

Efterfølgende bør rullemadrassen tørres i tørretumbler i lang tid, så fibrene bliver helt tørre.

Køb madrassen i dag, og kom hurtigt i gang med en mere bæredygtig og allergivenlig livsstil, der er til gavn for både dig og naturen.