Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 999,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Vil du gerne beskytte den faste madras i din trekvartseng med en rullemadras i størrelsen 140 x 200 cm? Er du derfor på udkig efter en, som er økologisk og miljøvenlig, og hvor fyldet er svedtransporterende og åndbart? Med en Cocoon rullemadras får du alt dette – og meget mere.

Alle sengeprodukter fra Cocoon Company er allergivenlige. Såvel betræk som kapok-fyld kan tåle en tur i vaskemaskinen og tørretumbleren derhjemme. Det er derfor nemt at holde rullemadrassen ren og hygiejnisk.

Gør din søvn sund og naturlig

At kunne få en god nats søvn er vigtigt. Både for den fysiske og psykiske sundhed. Sover du ikke godt eller nok, får du ikke restitueret dig, så du er klar til at fungere optimalt i hverdagen.

Oplever du alt for ofte at vågne op om natten til en kold og klam dyne, og hvor du er drivvåd af sved? Så er der al mulig grund til at tage et nærmere kig på dit sovemiljø. Er sengetøjet syntetisk eller madrassen af skum, kan det meget vel være grunden.

Det gælder ganske enkelt om, at du indretter dig på en måde, så du får de bedste betingelser for en sund søvn. Du skal derfor vælge en naturlig løsning, når der skal en ny rullemadras på sengen.

Fakta om rullemadrassen

En sådan får du, hvis du bestemmer dig for en Cocoon rullemadras.

Betrækket er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld. GOTS er forkortelsen for Global Organic Textile Standard, og det betyder, at du får et produkt, der er økologisk og produceret miljømæssigt forsvarligt.

Fyldet er økologisk kapok, som er lette og luftige naturfibre med en helt speciel struktur.

De mange små, luftfyldte hulrum, som er omsluttet af en hinde af voks, gør kapok temperaturregulerende, isolerende og åndbar, ligesom et bitterstof i fibrene betyder, at de er resistente over for skimmel og sprøjtegifte.

Det resulterer i en behagelig, tør og allergivenlig rullemadras, hvor husstøvmider og bakterier ikke trives pga. fraværet af fugt.

Bestiller du din nye rullemadras herinde, har du 30 dages returret og mulighed for opdeling af regningen.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 28-10-2019

5 stjerner ud af 5

Nem og hurtig levering


Anmeldelse af
Den. 28-08-2019

5 stjerner ud af 5

Super god kvalitet og service


Anmeldelse af
Den. 27-08-2019

2 stjerner ud af 5

Lækkert materiale, men den krøb ret meget i vask, så den ikke længere dækkede hele madrassen. Stoffet blev også en anelse fnulret efter bare en vask. Liams ydede dog god service og byttede den og tog derefter begge retur, da problemet var det samme med nr to.