OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 2.499,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 200 x 9 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Selv om din seng er smal, kan du godt nyde de mange fordele ved en Cocoon Company kapok-madras og sove som en konge eller dronning hele natten. Kapok giver dig en tempererende og fugtabsorberende overflade, der sørger for en tør og behagelig nattesøvn.

En Cocoon Company kapok-madras kan være med til at sørge for, at du ikke kommer til at fryse eller svede i løbet af natten. De bløde og lette fibre i denne 100 % økologiske madras er desuden allergivenlige og antibakterielle.

Optimer din nattesøvn med en kapok-madras

Når du vælger at investere i en kapok-madras til en voksenseng, så er det fordi du ønsker at give dig selv – eller den, der skal sove i sengen – de mest optimale forhold i løbet af natten.

Rigtig mange af os oplever at vågne i løbet af natten, fordi vi enten fryser eller sveder. Det betyder for nogle, at både madras og dyne bliver fugtige og efterfølgende kommer til at føles tunge og/eller kolde.

Med en kapok-madras undgår du fugten og derved også den kolde og klamme følelse, fordi fibrene har så stor absorberingsevne.

Vil du give dit sovemiljø et ekstra nøk opad, kan du desuden vælge en kapok dyne og -pude, så du får den helt optimale oplevelse.

Cocoon Company – det bedste fra naturen

Kapok-madrassen fra Cocoon Company har mange flere gode egenskaber end de tempererende fibre. Det er også en madras, der med fordel kan bruges af allergikere, da støvmider, bakterier og skimmel ikke kan leve i kapokfibrene og madrassen derfor aldrig bliver ”dårlig” indeni.

Både fyldet og betrækket er fremstillet af 100 % økologiske materialer, så du kan sove med god samvittighed hele natten uden at bekymre dig om kemi.

Vil du gerne passe godt på dine kapokprodukter og miljøet kan du vælge at vaske dyner og puder i det økologiske vaskemiddel fra Ulrich og give det en tur i tørretumbleren – men husk, at kapok kun behøver at vaskes, hvis uheldet er ude.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Bestil din nye kapok-madras allerede i dag, og vær sikker på en god søvn i fremtiden. Vi leverer din madras hurtigt.