Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 1.249,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 72 x 112,50 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Giv dit barn de bedste forudsætninger for en sund og uafbrudt nattesøvn med en kapok madras fra Cocoon Company. Den er blød, temperaturregulerende og fugtabsorberende.

Kapok er i mange henseender det perfekte materiale, når det kommer til madrasser, puder og dyner. Det er let, blødt og har en række gode egenskaber, der skaber et sundt og fordelagtigt sovemiljø for både børn og voksne.

Mindsk risikoen for allergi med en kapok-madras

Når du gerne vil skåne dit barn for allergi, eller hvis det allerede døjer med det, så er en madras med kapokfyld et rigtig godt valg.

De lange bløde fibre er nemlig allergivenlige, fordi der hverken kan leve støvmider, mug eller skimmel i dem. Samtidig er fibrene utroligt fugtabsorberende, så det aldrig kommer til at føles fugtigt eller koldt på madrassen.

Godt for jer og for miljøet

Kapok er ikke alene en fiber, der er god for os, det er også godt for miljøet og fremtiden. De store, tunge bælge på de kæmpe træer høstes hvert år, uden at træerne fældes eller skades. Derfor kan der uden at drive rovdrift på jorden høstes fibre hvert år fra de samme træer.

For os er fibrene utroligt eksklusive med deres lethed, der svarer til 1/6 af den, vi kender fra bomuld, deres blødhed, der ligger tæt op ad silke, og deres isolerende og temperaturregulende egenskaber er de samme, som dem vi kender fra uld. Vil du vide mere om kapok, og om hvordan det vedligeholdes, kan du læse mere her.

Vælg Cocoon Company til hele familien

Denne madras er specielt fremstillet, så den passer til den populære Sebra seng. Det betyder dog ikke, at resten af familien ikke kan få samme eksklusive sovemiljø. Cocoon Company laver madrasser med kapokfyld i alle størrelser.

Ønsker du at fuldende sovemiljøet, findes der også både dyner og puder med kapokfyld til junior og til de voksne.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Bestil i dag, og få hurtig levering.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Helle
Den. 07-11-2019

3 stjerner ud af 5

Jeg synes desværre at den virker utrolig hård. Dette er måske meningen. Vi overvejer om vi skal smide flere penge efter noget at ligge ovenpå, så den er knap så hård.


Anmeldelse af Mille
Den. 16-03-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af Heidi
Den. 10-12-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af Charlotte
Den. 29-11-2018

5 stjerner ud af 5