Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 999,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Til den smukke Leanderseng hører en skøn Cocoon Company kapok-madras. Der findes rigtig mange fine og populære baby- og juniorsenge, der ikke passer til de standardmål, der normalt produceres madrasser til. Men denne Cocoon Company kapok-madras 66x114 cm passer perfekt og kan endda øges.

Cocoon Company Gør det muligt for alle at ligge på en sund, behagelig og miljøvenlig kapok-madras. De har nemlig fremstillet en række madrasser i forskellige mål, der passer til de mest populære baby- og juniorsenge. Denne model er lavet til Leanders babyseng. Når sengen skal udvides til junior, kan du tilkøbe en tillægsmadras, så madrassen igen passer.

Kapok-madras for en sund og tør nattesøvn

Fibrene fra kapok-bælgen er både lette og ekstremt bløde, men de har også en række andre fantastiske egenskaber, der gør, at de egner sig så godt til netop sovemiljøer.

  • Kapok er allergivenligt, og derfor kan hverken støvmider, bakterier eller skimmel leve i det.
  • Kapok er fugtabsorberende, så selv om den lille sveder eller har et uheld, så kommer sengen ikke til at føles kold og fugtig.
  • Kapok er tempererende, hvilket vil sige, at fibrene føles varme, når du fryser og kølige, når du sveder.

Men ikke alene er de skønne fibre gode for dig og din familie, de er også gode for miljøet – de er nemlig både økologiske og bæredygtige.

Cocoon Company for hele familien

Der findes en lang række produkter med kapokfyld til hele familien. Det betyder, at du kan finde alt fra dyner og puder til madrasser og topmadrasser med kapokfyld.

Fordelen ved kapok er desuden, at det på grund af de antibakterielle egenskaber ikke behøver at blive vasket. Du kan med fordel hænge det ud til luftning, hvis du synes, det trænger.

Skulle uheldet være ude, og der er brug for en vask, så kan du bruge et økologiske vaskemiddel fra Ulrich og slutte af med en tur i tørretumbleren.

Bestil kapok til hele familien i dag, og få leveret imorgen. Fri fragt ved køb over 599 kr.