Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 1.075,50
DKK 1.195,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 110 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Det er langt fra alle, der ved hvad en Cocoon Company kapok-madras er, og det er en skam. For ikke alene er det en madras fyldt med rene naturfibre, den har også en lang række fordele, der gør den ideel i forbindelse med søvn og hvile.

Dit lille barn tilbringer mere end halvdelen af døgnet i deres seng. Derfor er det vigtigt, at du skaber det bedste og tryggeste sovemiljø, så barnet kan få det optimale ud af søvnen og vågne op med mod på nye oplevelser.

En kapok-madras er både miljø- og allergivenlig

Når du vælger en kapok-madras til barnets seng, kan du gøre det med dobbelt god samvittighed, for kapok er fibre med mange fordele for både dit barn og miljøet.

Kapokfibrene deler mange egenskaber med mere kendte fibre som silke, bomuld og uld. Det kan derfor også behandles på samme måde. Du får uldens isolerende, silkens fugttransporterende og bomuldens bløde egenskaber på én og samme tid. Og så er de ovenikøbet allergivenlige og antibakterielle.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Cocoon Company for optimal hvile

Denne kapok-madras er specielt fremstillet, så den passer til en Kili seng. Den er 70 cm i bredden, 110 cm i længden og 7 cm i højden.

Selve madrassen har en blødhed, der støtter barnet optimalt, uden at den bliver for hård eller så blød, at den lille krop synker ned i den og bliver skæv.

Madrassen er 100 % økologisk – både i forhold til fyldet og betrækket – så du kan med god samvittighed lade dit barn sove på den.

Køb en dyne og pude, der passer til i størrelse og kvalitet, så bliver det ikke bedre.

Behandl dine kapok-produkter korrekt ved at bruge det rigtige vaskemiddel, så holder de længere. Kapok behøver ikke vask, da bakterier ikke kan leve i den, men det kan jo blive nødvendigt, hvis der er sket et lille uheld.

Bestil i dag, og lad dit barn sove trygt i fremtiden!

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Trine
Den. 12-07-2018

5 stjerner ud af 5

Lækker lækker madras