Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 1.299,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 160 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Sengen er det sted både voksne og børn tilbringer flest timer i træk – nemlig hver nat. Derfor er det vigtigt, at den er behagelig at ligge i, så søvnen bliver så god som muligt. En Cocoon Company kapok-madras er blød og let.

Dit barn har brug for at sove godt og uforstyrret, så hele dagen kan blive bearbejdet og krop og hjerne vågner friske og udhvilede op til en ny dag. Derfor er det så vigtigt at have en seng, der er fyldt med tryghed, hygge og ro. Det gælder både madrassen samt dynen og puden.

Giv din barn en sund søvn

Et godt sted at starte er med en kapok-madras fra Cocoon Company. Så giver du dit barn de bedste fysiske forudsætninger for en sund og god nattesøvn.

Kapok er naturfibre, der skaber et sundt sovemiljø ved både at være antibakterielle og allergivenlige. Samtidig er de både økologiske og bæredygtige, så det er ikke alene dit barns søvn, du optimerer, du skåner også miljøet.

Grunden til, at kapok er blevet så populær, er, at den har rigtig mange af de fordele, vi kender fra bomuld og kombinerer dem med de bedste fordele fra ulden. Derudover er den 6 gange lettere end bomuld.

Vælger du en kapok-madras, kan du være sikker på, at dit barn ligger både blødt og godt hele natten.

Denne model passer til stort set alle juniorsenge med gennemsnitsmål, og du kan derfor sagtens bruge den til den seng, der måske allerede står på værelset. Madrassen måler 70 x 160 x 7cm.

Madrassen har en perfekt fast- og blødhed, så dit barn ligger blødt og behageligt, uden at kroppen synker ned og bliver skæv.

Køb Cocoon Company Kapok-Madrassen i dag, og giv dit barn en sund søvn i fremtiden.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 29-07-2019

5 stjerner ud af 5

Fantastisk produkt


Anmeldelse af
Den. 08-07-2019

5 stjerner ud af 5

Er super tilfreds med madrassen


Anmeldelse af
Den. 04-07-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 11-05-2019

5 stjerner ud af 5