Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 1.299,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 140 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Vil du være fri for bekymringer om husstøvmider i dit barns sovemiljø? Velvære i hverdagen afhænger i meget høj grad af, at barnet får mulighed for at restituere sig med en god nattesøvn. Med en Cocoon madras til juniorseng får du et naturligt produkt, der er både økologisk og allergivenligt.

Som forælder vil du naturligvis gøre alt for, at dit barn får den bedst mulige søvn. Kvaliteten af tiden i drømmeland spiller nemlig en central rolle i både den fysiske og psykiske udvikling. Du sikrer dit barn en god nats søvn ved at lægge en behagelig kvalitetsmadras i børnesengen.

 

Naturlig madras med fantastiske egenskaber

Der er ingen tvivl om, at Cocoon Company er en af frontløberne inden for udvikling og fremstilling af økologiske og allergivenlige sengeprodukter.

Er du derfor på udkig efter puder, dyner og lagner eller madrasser og rullemadrasser, er du garanteret

allergivenlige

antibakterielle

åndbare

temperaturregulerende

isolerende

vand- og fugtafvisende

bæredygtige

- løsninger med fantastisk komfort og holdbarhed.

 

Det er derfor nemt at skabe et allergivenligt, tørt, hygiejnisk og tempereret sovested for dit barn med en Cocoon madras til juniorseng. En bedre forudsætning får du ganske enkelt ikke.

 

Økologisk kapok – naturfibre i en klasse for sig

Det skyldes først og fremmest de fantastiske kapoknaturfibre, som i de senere år er blevet utroligt populære som fyld.

Kært barn har som bekendt mange navne, og sådan er det også med kapok. Silke-bomuld og Java-bomuld er to andre betegnelser. Det skyldes, at fibrene er 8 gange lettere end bomuld, og at de høstes på kapoktræet, som vokser i tropiske regnskove på f.eks. den indonesiske ø Java.

Fibrene består af ca. 80 % luft, hvilket gør dem lette, luftige og særdeles isolerende og varmeregulerende. Dit barn undgår derfor at ligge badet i sved eller blive koldt, når det sover.

Tilstedeværelsen af et bitterstof gør det umuligt for bakterier, svampesporer og husstøvmider at leve i kapok, og derfor er madrassen allergivenlig.

Lyder det interessant, kan du finde flere praktiske informationer om madrassen ved at læse mere om alle vores kapokprodukter. Husk, at du kan få din regning delt op med Viabill.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Morten
Den. 01-02-2019

5 stjerner ud af 5