Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 1.399,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

OBS: Billedet viser en firkantet madras - madrassen er rund som stokke sengen og passer perfekt
Størrelse: 74 x 169 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Lækker kapok-madras til Stokke juniorseng i ren økologi – både betræk og fyld. Sengen er dér, hvor vi slapper af og lader op til dagen, der kommer. For de mindste er det også her alle de nye indtryk bearbejdes og hjernen indhenter kroppen. Derfor er den rigtige madras så vigtig.

En god nattesøvn har stor indflydelse på både humøret og overskuddet, og små mennesker har brug for store portioner af begge dele, når de skal ud at opleve verden og nye spændende ting hver dag.

Med en Cocoon Company Kapok madras får dit barn, der er stor nok til at sove I Stokkes juniorseng, glæde af alle de mange fordele ved kapok.

Til en sund og uforstyrret søvn

Ikke alene er kapok et utroligt let og blødt fiber, det er også både antibakterielt og allergivenligt. Det betyder, at der ikke kan leve støvmider eller dannes mug og andre usunde ting i madrassen og søvnen bliver sund og uforstyrret.

Madrassen er ikke alene økologisk, den er også bæredygtig, fordi kapok er et bæredygtigt fiber. Hvert år høstes de store, tunge bælge fra kapoktræet og tørres, så de fjerlette og bløde fibre til sidst titter frem gennem skallen og er klar til at sørge for god nattesøvn til dig og dit barn.

Læg også en økologisk kapok-dyne og -pude i sengen, og gør lige dét ekstra godt for dit barn, dets fremtid og miljøet.

Vi sender fra dag til dag. Fri fragt ved køb over 599 kr.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.