DKK 999,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 69 x 120 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

En kapok-madras kan bare mere end de flest andre madrasser. De helt små poder sover helt op til 18-20 timer i døgnet og derfor er det så vigtigt, at de ligger på et blødt og sundt underlag.

Madrasser, dyner og lagener er det først møde med søvnen de små oplever, og for at gøre det så godt som muligt er valget af disse ting en stor udfordring for mange nybagte forældre.

Med denne kapok madras fra Cocoon Company får du alle de gode fordele, der er ved kapokken samlet på et af de steder baby bruger mest tid, nemlig i sengen. Skal det være helt optimalt, skal du også have en dyne med kapok til din baby.

Økologisk og bæredygtigt

Kapok er både antibakterielt og allergivenligt og vil derfor give de bedste forhold for de små poder, når de sover.

Kapok kommer fra kæmpe træer og høstes hvert år som bælge, der indeholder de lette og bløde fibre. Fibrene i madrasserne fra Cocoon Company er 100 % økologiske og samtidig også bæredygtige, idet træerne bevares år efter år, fordi kun bælgene høstes, mens træerne består.

Madrassen her er designet, så den passer perfekt til Stokkes babyseng. Den måler 69 x 120 x 7 cm. Det giver den helt optimale støtte til den lillebitte krop, der skal sove på den. I den alder er det uhyre vigtigt, at madrassen har den helt rigtige tykkelse og fasthed, så baby ligger blødt, men ikke synker ned.

Køb Cocoon Company kapok-madrassen, og giv dit barn den allerbedste søvn fra den allerførste dag. Bestil den allerede i dag. Vi sender den til dig uden omkostninger til fragt.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.