Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne kapok-madras fra Cocoon Company, der passer til den store Babybay Maxi-model, kan du ikke bare give din baby en tryg start på livet, hvor I sover tæt på hinanden – du sikrer også, at babyen sover i et allergivenligt miljø. Køb madrassen i dag, og få hurtig levering!

Madrassen fa Cocoon Company har målene 50 x 89 cm, som passer perfekt i en Babybay Maxi seng. Madrassen er – ligesom mange andre produkter fra Cocoon Company – fyldt med kapok, som er et bæredygtigt og allergivenligt fyld til madrasser, puder og dyner.

Kapok bliver også kaldt for silkebomuld, fordi det er et ekstremt blødt og let materiale. Det egner sig fortrinligt som fyld i madrasser, da det sikrer en god åndbarhed, en god støtte og en høj komfort.

Slip for husstøvmider

Når du vælger denne madras med kapokfyld, vælger du samtidig en nattesøvn helt uden selskab af husstøvmider, som ellers elsker at leve i vores madrasser, puder og dyner. Kapok, som er meget fine naturfibre, der bliver høstet fra kapoktræet, har nemlig den egenskab, at der hverken kan leve husstøvmider eller bakterier i det.

Samtidig er kapok også et bæredygtigt produkt, da der ikke bliver fældet nogen træer i forbindelse med produktionen. Du er derfor også med til at passe på vores jord, når du vælger denne madras til Babybay Maxi sengen.

Madrassens ydre er økologisk GOTS-certificeret bomuld, som sikrer en blød og behagelig overflade på madrassen.

Køb madrassen i dag, og husk at du altid har 30 dages returret, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb.