Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 375,20
DKK 469,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Cocoon Comapany har fremstillet denne lækre kapok-madras til at give baby det optimale sovemiljø i den populære Babybay original seng. Køb den nu, og få hurtigt leveret, så din baby kan sove sundt og trygt.

Hvis du har valgt en Babybay seng til din nyfødte, prioriterer du tryghed for dit barn højt. Den gør det nemlig muligt for forældre at sove tæt på babyen, så den er inden for rækkevidde, når sutten skal samles op, eller den lille skal trøstes. Samtiddig ligger baby trygt og sikkert i sin egen lille seng uden risiko for at blive skubbet på gulvet, eller at du kommer til at klemme ham eller hende.

Ved at lægge denne madras med kapokfyld i sengen, giver du din baby en allergivenlig start på livet, da madrassen er økologisk og resistent overfor husstøvmider og bakterier.

Den bedste start på livet

Kapok er en naturfiber, som er meget blød og let. Derfor kaldes den af mange også for silkebomuld. Kapokfibrene stammer fra frøkapslen på kapoktræet, som vokser vildt i de tropiske regnskove.

En gang om året blomstrer træet, og det er på dette tidspunkt, at kapokken bliver høstet, og så bliver de allerfineste fibre brugt som fyld i dyner og puder og også i netop denne madras.

Det er altså et yderst udsøgt produkt, der både er håndstoppet og håndsyet. Betrækket er selvfølgelig samme høje kvalitet og standard. Det er GOTS-certificeret bomuld. Din garanti for et produkt, der både tager hensyn til mennesker og miljø.

Kapokfyldet giver barnet den bedste start på livet, da det er et økologisk og naturligt produkt, hvor der hverken er brugt pesticider eller insektmidler i dyrkning eller produktion. Kapok er desuden temperaturregulerende, så det hjælper barnet med både at holde på varmen og udskille varmen, alt efter behov.

Bestil madrassen i dag, og læg den økologiske madras i Baybay’en, så dit barn får lov at sove i et trygt og sundt miljø i sin første tid af livet.