Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 2.198,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 90 x 160 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Med en Cocoon Company kapok madras til Junior Grow sengen fra Sebra behøver du ikke at bekymre dig for kvaliteten af dit barns søvn. Den bløde madras er nemlig både allergivenlig og 100 % økologisk.

Søvnen er utroligt vigtig for os alle, men især børn – både små og store – har brug for en lang, god og dyb søvn, for at være klar til dagen og de nye ting, der skal opleves. Glipper søvnen, er barnet ikke nær så motiveret for at lære og udvikle sig.

Gode nætter skaber gode dage

Når børn har fået en god nats søvn, er de klar til at møde dagen med krum hals. Det betyder, at en god nats søvn er vigtig for, at der bliver overskud til leg og læring.

Kapok-madrasserne fra Cocoon Company kan være med til at skabe de bedste fysiske rammer for en god nat.

Fibrene fra det store kapoktræ er nemlig ikke bare bløde og lette, de er også tempererende og utroligt absorberende og hjælper derved junior med at holde en behagelig kropstemperatur hele natten.

Desuden er fibrene hverken modtagelige over for bakterier, skimmel eller husstøvmider, hvilket nedsætter risikoen for allergi.

Vælg Cocoon Company kapok-madrasser

Det er ikke kun den lille, der kan sove blødt og behageligt på en kapok-madras. Her i shoppen finder du et stort udvalg af produkter fra Cocoon Company, der tæller både dyner, puder, madrasser samt rullemadrasser med kapokfyld til hele familien.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Gør noget godt for miljøet og for alle dem, du holder af, og bestil allerede i dag.