Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 2.079,20
DKK 2.599,00

Levering om 2-4 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne økologiske kapok-madras fra Cocoon Company gør sengen endnu mere komfortabel at ligge i – både fysisk og for din samvittighed, fordi den er økologisk, bæredygtig og allergivenlig. Du gør altså noget godt både for dig selv/dit barn, miljøet og fremtiden. Køb nu, vi betaler fragten.

En seng med målene 80 x 200 cm er en lidt smallere seng end en klassisk enkeltmandsseng, og bliver derfor ofte brugt på børneværelset eller på små værelser, som f.eks. et gæsteværelse.

Har du brug for en madras i denne størrelse, og vil du gerne prioritere økologi og allergivenlighed højt, så er denne madras med kapokfyld fra Cocoon Company den helt rigtige løsning for dig.

Madrassen giver velvære i hverdagen, da den ud over at være fantastisk at ligge på også, i kraft af sit kapokfyld, har en masse gode egenskaber, som øger livskvaliteten.

Hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i kapok, og du får derfor en madras, som er 100 % allergivenlig, og hvor du aldrig behøver at tænke over, om den forårsager et dårligt sovemiljø.

Tværtimod sikrer den en god nats søvn i et behageligt klima. Den er også vand- og fugtafvisende samt åndbar, hvilket er vigtigt om natten, hvor kroppen kan afgive en del væske i form af sved.

Madras med kapok er et bæredygtigt valg

Ud over dit eget, dit barns eller dine gæsters velvære og sundhed vægter du også miljøet højt, når du investerer i denne madras. Den er nemlig bæredygtig, idet kapok er silkebløde fibre, som bliver høstet fra kapoktræet, og hurtigt vokser ud igen.

Udvendigt er madrassen betrukket af økologisk bomuld, der er fremstillet under strenge krav til både miljøbevidsthed og arbejdsforhold undervejs i hele processen.

For at beskytte madrassen bedst muligt, kan du bruge en topmadras, som ydermere hjælper med at fordele kropsvægten bedre, hvilket giver endnu højere komfort.

Køb denne Cocoon Company kapokmadras, og skab et trygt og sundt soveklima i det lille værelse.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 09-09-2019

5 stjerner ud af 5