OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 139,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne kapokpude fra Cocoon Company giver en behagelig støtte til hovedet. Det fantastiske kapokfyld sikrer bl.a., at puden er allergivenlig og helt fri for husstøvmider. Køb puden i dag, og giv dig selv den bedste nattesøvn uden tilsat kemi.

Puden kan både bruges som hovedpude og som fyld pude i dine pyntepuder i sofaen. Den er produceret helt uden tilført kemi, hvilket giver dig en tryghed i, at den er allergivenlig og miljøvenlig.

Fyldet består af kapok, som har mange unikke egenskaber. Ud over at hverken husstøvmider eller bakterier kan overleve i kapokken, er det også åndbart og temperaturregulerende, hvilket sikrer en tør og behagelig pude at lægge hovedet på.

En hygiejnisk pude

Da der ikke kan leve husstøvmider eller bakterier i kapokken, er du også sikret en hygiejnisk pude, og du behøver derfor ikke vaske den med mindre du har spildt på den. Bliver det nødvendigt kan puden sagtens klare en tur i vaskemaskinen ved maks. 60°C med et økologisk vaskemiddel. Efterfølgende bør den tørres i tørretumbler i lang tid, for at få denne rette form tilbage og blive helt tør.

Læg puden i kurven med det samme, og kom godt i gang med at skabe et allergivenligt hjem.