Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 125,10
DKK 139,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne kapokpude fra Cocoon Company giver en behagelig støtte til hovedet. Det fantastiske kapokfyld sikrer bl.a., at puden er allergivenlig og helt fri for husstøvmider. Køb puden i dag, og giv dig selv den bedste nattesøvn uden tilsat kemi.

Puden kan både bruges som hovedpude og som fyld pude i dine pyntepuder i sofaen. Den er produceret helt uden tilført kemi, hvilket giver dig en tryghed i, at den er allergivenlig og miljøvenlig.

Fyldet består af kapok, som har mange unikke egenskaber. Ud over at hverken husstøvmider eller bakterier kan overleve i kapokken, er det også åndbart og temperaturregulerende, hvilket sikrer en tør og behagelig pude at lægge hovedet på.

En hygiejnisk pude

Da der ikke kan leve husstøvmider eller bakterier i kapokken, er du også sikret en hygiejnisk pude, og du behøver derfor ikke vaske den med mindre du har spildt på den.

Kapok fyldet i puden er et naturprodukt og derfor skal man være meget opmærksom, hvis der er behov for at vaske den.Det er meget vigtigt at vaskeanvisningen bliver fuldt meget nøje (Se den her). Den kan vasket i maskine op til 60∞ C, og det anbefales at bruge sæbenødder eller et andet økologisk vaskemiddel, det er ligeledes vigtigt at den bliver slynget i vaskemaskinen ved høje omdrejninger og straks derefter skal puden i tørretumbleren i lang tid – længere tid end du kendere det fra f.eks. dundyner – så kapokfibrene genfinder deres oprindelige form og bliver helt tørre. Det er en rigtig god ide at anvende uldbolde under tørringen. Hvis det ikke er strengt nødvendigt med vask, vi vi anbefale bare at lufte den.

Læg puden i kurven med det samme, og kom godt i gang med at skabe et allergivenligt hjem.