•  5 stjerner på Trustpilot
DKK 2.499,00

Del betalingen op med viabill
Fri fragt over 599,-
30 dages retur ret

Størrelse: 220 x 240 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Her får du en skøn dobbeltdyne til voksne, som er både økologisk og allergivenlig. Med en dobbeltdyne får du rig mulighed for at putte med din partner, samtidig med at der er optimale betingelser for en god nattesøvn.

Man kan godt forstå, at dobbeltdyner er populære hos par, der kan lide at sove tæt sammen. Men selvom det er fantastisk at sove i ske sammen med sin partner, er der også mange, som føler, at det går ud over deres nattesøvn.

Med denne dobbeltdyne får I mulighed for at ligge under samme dyne, uden at I klistrer til hinanden. Dynen regulerer temperaturen, og så har den en god størrelse, så I både kan prioritere hinandens tæthed samt at kunne ligge hver for sig i den dybe søvn, eller der kan ligge et barn med under den, når der skal hygges om morgenen.

Dobbeltdyne med kapokfyld

Dobbeltdynen her er fyldt med kapok. Kapok er naturfibre, som kommer fra kapoktræet, der kan blive helt op til 70 meter højt. En gang om året sætter træet frøkapsler, som har de silkebløde naturfibre indeni.

Kapslerne høstes fra træet, som er i stand til at levere kapok igen året efter, og der går dermed ingen træer til spilde, når dyner, puder og madrasser fyldes med kapok. Denne dobbeltdyne fra Cocoon Company, som er et dansk firma, er af 100 % økologisk bomuld udenpå og 100 % økologisk kapok indeni.

Der kan hverken leve bakterier eller husstøvmider i kapok, og du sikrer dig derfor et kemifrit og allergivenligt miljø ved at vælge denne dyne.

Vedligehold dobbeltdynen

Kapokdynen behøver hverken luftes eller vaskes, før den tages i brug. Da naturfibrene har en utrolig fin struktur, kan de godt falde lidt sammen efter noget tid, men for at holde den luftig og let kan du give den en tur i tørretumbleren ca. hver anden måned.

Hvis der opstår behov for det, kan du også sagtens vaske din dobbeltdyne. Den kan vaskes ved 60° C og kraftig centrifugering, så vandet slynges ud af dynen. Det anbefales at bruge enzymfrit vaskemiddel. For at opnå det bedste resultat, bør du tørre dynen i tørretumbler efter vask.

Køb i dag med fragtfri levering og 30 dages returret.