OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 69,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne Citronella naturolie fra Cocoon dufter dejligt og frisk af citrus. Den er udvundet af en blanding af friske skaller og citrusfrugter, og bruger du den, når du vasker eller tørrer tøj, vil vasketøjet få en sval og behagelig duft af citrus.

De æteriske olier fra Cocoon Company, som denne Citronella olie er en del af en serie, der er fremstillet til at give vasketøjet en behagelig duft. Naturolien kan ganske enkelt erstatte det miljøskadelige skyllemiddel, og da denne æteriske olie er både økologisk, allergivenlig og miljøvenlig taler alt for, at du bør bruge denne olie frem for skyllemiddel.

En skøn duft

Måske er du for længst stoppet med at bruge skyllemiddel, men savner den svale duft, tøjet får, når det bruges, eller måske er du i gang med at tage beslutningen om at stoppe med at bruge skyllemiddel.

Lige meget hvad, så er denne naturolie fra Cocoon perfekt for dig. Skyllemiddel er skadeligt for naturen og kan være allergifremkaldende. Men du kan heldigvis få den behagelige duft gennem denne miljøvenlige og økologiske Citronella olie.

Ved blot at tilsætte et par dråber til maskinvasken, vil du få rent vasketøj med en skøn og sval duft af citrus. Alle æteriske olier fra Cocoon Company er udvundet naturligt gennem koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, skaller og andre plantedele, og du får et 100 % naturligt og økologisk produkt.

Det praktiske

Det er på ingen måde besværligt at bruge Citronella olien, når du vasker tøj.

  1. Kom blot et par dråber af olien sammen med lidt vand i skuffen til skyllemiddel.
  2. Sæt vasken over, som du plejer.

Der sidder tilmed en pipette i låget til olien, som gør det nemt at dosere dråberne.

Bruger du sæbebær, når du vasker, kan du tilsætte olien i posen til bærerne eller gøre som beskrevet ovenfor. Bruger du uldbolde, når du tørrer tøjet i tørretumbler, kan du også nemt tilsætte den svale duft til tøjet. Det gør du ved at dryppe et par dråber på uldboldene, 5-15 minutter inden du kommer dem i maskinen sammen med tøjet. Så afgiver de automatisk duften til tøjet.

Tænk på miljøet og din daglige sundhed, køb Citronella olie allerede i dag, og du er snart i gang med at skabe en bedre verden.

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 19-10-2019

5 stjerner ud af 5

Perfekt og hurtig ekspedition, tak.


Anmeldelse af
Den. 23-09-2019

5 stjerner ud af 5

Elsker den duft til vasketøjet


Anmeldelse af
Den. 19-12-2018

5 stjerner ud af 5